Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Έφυγα χωρίς να αποχαιρετήσω γιατί αν το έκανα όπως ήθελα δε θα έπαιζαν τίποτα»
O Κώστας Αναγνωστόπουλος παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα του "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" - Όσα είπε για το Survivor All Star

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star χωρίς να αποχαιρετίσει κανέναν από τους συμπαίκτες του και αφήνοντας υπονοούμενα για την παραγωγή και όσα συμβαίνουν μέσα στο reality επιβίωσης.

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας“, στην οποία δήλωσε μάλιστα ότι οι μπλε τρώνε, παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα του “Ποιος είναι Πρωινιάτικα“.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε:

«Γενικά δεν το πολυβλέπω το Survivor All Star, τα παιδιά μια χαρά τα βλέπω εκεί, μαυρίζουν, μια χαρά όλα. Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα για το παιχνίδι. Θα πάω στο ΣΚΑΪ άλλες δύο φορές θα τα πω και έπειτα θα μπορώ να μιλήσω και σε άλλα κανάλια», σημείωσε για το πώς βλέπει τώρα το reality και τι γεύση του άφησε.

Ακόμη απάντησε στο αν το Survivor All Star είχε πολλές διαφορές από το προηγούμενο Survivor που συμμετείχε: «Σίγουρα είχε μεγάλες διαφορές».

«Τι να αποχαιρετίσω; Aν αποχαιρετούσα όπως θέλω εγώ δεν θα έπαιζε τίποτα», είπε όσον αφορά τον τρόπο που έφυγε από το Survivor All Star χωρίς να χαιρετίσει τους συμπαίκτες του.

Ακόμη μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε κάπου τηλεοπτικά: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Η τηλεόραση είναι ένα ωραίο μέσο που αρέσει σε όλους. Από εκεί και πέρα έχω τις δουλειές μου και προχωράμε».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1