Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το «άκυρο» που πήγε να δώσει στον ρόλο του Φατσέα - Πώς άλλαξε γνώμη
Στον ρόλο που τον «σημάδεψε» όσο κανένας άλλος, αυτόν του «Βαγγέλη Φατσέα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στον ρόλο που τον «σημάδεψε» όσο κανένας άλλος, αυτόν του «Βαγγέλη Φατσέα» από το «Καφέ της Χαράς», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός προχώρησε, μάλιστα, σε αποκαλύψεις, εξηγώντας ότι ο ίδιος δεν ήθελε να παίξει τον «Φατσέα», και η σύζυγός του, Μπέσσυ Μάλφα, ήταν αυτή που τον έπεισε να πει το «ναι».

Απαντώντας στο πώς έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ο ηθοποιός έκανε μια σύντομη αναδρομή στις τηλεοπτικές σειρές που είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση όσον αφορά στο πρόσωπό του.

«Στην τρίτη θέση για τα πιο πετυχημένα σίριαλ μέχρι σήμερα θα βάλω την επικαιρότητα. Δηλαδή κάθε φορά που παίζω σε ένα σίριαλ θα με φωνάξουν με το όνομα του ρόλου. Τώρα είναι το “Μαύρο Ρόδο” και θα αλλάξει πιθανόν μετά, μιας και στο παρελθόν ήταν άλλο», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφερόμενος στον ρόλο του «Λευτέρη».

«Στο νούμερο δύο είναι ο “Κουτρουμπάς” από τα “Μαύρα Μεσάνυχτα” και το νούμερο ένα, βέβαια, με μεγάλη διαφορά… Ε, το ξέρουν όλοι, οπότε άστο. Έχω βαρεθεί να το ακούω», συνέχισε ο ίδιος, αναφερόμενος στο ρόλο του «Φατσέα», που ούτε λίγο, ούτε πολύ, τού έχει μείνει παρατσούκλι.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;