Η Νίκη Κεραμέως απαντάει στους εκπαιδευτικούς: «Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση»
Νίκη Κεραμέως: Η ανάρτησή της στο Twitter μέσω της οποίας απάντησε στους εκπαιδευτικούς για το ζήτημα της αξιολόγησης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 15/02, το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας με μεγάλη συμμετοχή διαδηλωτών, ενώ μαζικές κινητοποιήσεις έγιναν και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας για την αξιολόγηση που θέσπισε το Υπουργείο Παιδείας.

Στους δρόμους βρέθηκαν σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην ατομική αξιολόγηση που θέσπισε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δίχως διαβούλευση και συναίνεση. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για τιμωρητική ρύθμιση που θα συνδέεται άμεσα με τις μισθολογικές τους αποδοχές. Στο πλευρό τους βρίσκονται γονείς και μαθητές.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έδωσε τη δική της απάντηση στους εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στην ατομική αξιολόγηση μέσω μίας ανάρτησής της στο Twitter, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της στο Twitter η Νίκη Κεραμέως στράφφηκε ενάντια στους διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο «ιδεοληψίες» από μεριάς συνδικαλιστικών ηγεσιών.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως:

Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση. Η κοινωνία το γνωρίζει & υποστηρίζει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντίθεση με την κοινωνία. Επιμένουν σε ιδεοληψίες. Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας.

Υπενθυμίζεται ότι το παρών στη σημερινή κινητοποίηση έδωσε μεγάλος αριθμός δασκάλων, καθηγητών αλλά και φοιτητών, ενώ η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ ζητούν να «ανατραπεί η αναβίωση του επιθεωρητισμού» και να θωρακιστεί η «παιδαγωγική ελευθερία» στην εξάσκηση του λειτουργήματός τους.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;