Δίκη Πισπιρίγκου - Αλέξης Κούγιας: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό»
Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά την άφιξή του στο δικαστήριο για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου - Σήμερα συνεχίζεται με την εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από τον ίδιο

Σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται και ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, αναμένεται να εξετάσει τον εν διαστάσει σύζυγο και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκηο οποίος δήλωσε πως στηρίζει την πολιτική αγωγή.

Ο Αλέξης Κούγιας λίγο μετά την άφιξή του στο δικαστήριο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας είπα αρχικά:

«Θα έχει ενδιαφέρον η δίκη σήμερα».

«Θα απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας. Είναι μια διαδικασία υποχρεωτική από τη στιγμή που δήλωσε ότι υποστηρίζει την κατηγορία. Θα περιμένετε τις ερωτήσεις και νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον η δίκη σήμερα. Πολλές φορές στα δικαστήρια κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορουμένους. Δεν μιλάω για την κατηγορία αλλά για τη δικονομική συμπεριφορά. Αυτό είναι δικαίωμα του δικαστηρίου όταν κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν ο ισχυρισμός του Μάνου Δασκαλάκη για απιστία της Πισπιρίγκου είναι πραγματικός τότε ουσιαστικά καταρρέει το κίνητρο που καταλογίζει το βούλευμα στην κατηγορουμένη.

«Τι είμαι lifestyle εκπομπή να αρχίσω να μιλάω; Αν είναι αλήθεια τα περί απιστίας της Πισπιρίγκου, τότε καταρρέει το κατηγορητήριο που λέει το βούλευμα ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του που σκοτώνει τα παιδιά της για να τον κρατήσει, καταρρέει. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό», είπε χαρακτηριστικά έξω από το δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας.

Επιπλέον, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε τα εξής:

«Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η κατάρρευση ενός συστήματος που αρχίζει σήμερα, κατάφερε να καταργήσει και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που έχει ορισμένες σταθερές που εμπιστεύεται επιστήμονες με ειδικές γνώσεις και ανάλογα με το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των επιστημόνων διατυπώνονται κατηγορίες.

Εδώ ανατράπηκαν τα πράγματα και στις τρεις υποθέσεις των παιδιών και ενώ οι επιστήμονες μιλούσαν για φυσιολογικό θάνατο, ένα ολόκληρο σύστημα παρουσιαστών, δημοσιογράφων και κάποιων τυχάρπαστων, οι άνθρωποι αυτοί χωρίς σύστημα αξιών εμφανίζονται χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία να παρασύρουν την κοινή γνώμη. Αυτό που συμβαίνει χρόνια στην Ελλάδα σε εκατοντάδες υποθέσεις ανθρωποκτονιών, μέσα από την τηλεόραση να καταργούνται διαδικασίες. Έγιναν πράγματα τρομακτικά, είναι κατηγορούμενη γιατί κάποιοι έλεγαν δεν είναι δυνατόν να έχουν πεθάνει τρία παιδιά, ενώ είχαν τρομακτικά προβλήματα υγείας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;