Κώστας Αναγνωστόπουλος: Δίνει
«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που έλυσε τη σιωπή του μιλώντας για παρασκήνιο στο Survivor.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» ήταν σήμερα (15/2) ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο “μισθοφόρος” μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη δεύτερη εμπειρία του στον Άγιο Δομίνο και το παρασκήνιο που υπάρχει στο Survivor All Star, πετώντας “βέλη” προς την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

Αρχικά είπε: «Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα. Για μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε. Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω».

Στη συνέχει πρόσθεσε: «Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν  θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

 

 

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1