Η Celine Dion κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο πλάι της Priyanka Chopra
Η Celine Dion θα παίξει τον εαυτό της στο «Love Again» με πρωταγωνιστές την Priyanka Chopra και τον Sam Heughan.

Η Celine Dion ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη νέα ρομαντική κωμωδία με τίτλο «Love Again» της Sony Pictures. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Priyanka Chopra Jonas και ο Sam Heughan και η Celine Dion, ενώ η Celine Dion συμμετέχει σε δευτερεύων ρόλο, στον οποίο βοηθάει την ηρωίδα που υποδύεται η Priyanka Chopra να ξαναβρεί τον έρωτα.

Στο «Love Again» η Priyanka Chopra υποδύεται τη Mira May, η οποία πενθεί για τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της. Μη μπορώντας να ξεπεράσει το θάνατό του του στέλνει γραπτά μηνύματα για να νιώθει επαφή μαζί του, ενώ παράλληλα στο trailer αγκαλιάζει τα παλιά ρούχα του αρραβωνιαστικού της και αναπολεί τις στιγμές που πέρασε μαζί του.

Όταν ένα βράδυ χρησιμοποιεί το κινητό της για να του στείλει ένα μήνυμα «Μου λείπεις τόσο πολύ. Υπάρχει ένας πόνος μέσα μου», εν αγνοίας της στέλνει μήνυμα στο δημοσιογράφο Rob Burns (Sam Heughan), ο οποίος λαμβάνει τα μηνύματά της, αφού είναι ο νέος κάτοχος του τηλεφώνου και απέκτησε το νούμερο προκειμένου να το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους.

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει τη ζωή της, η Priyanka Chopra βγαίνει ραντεβού για πρώτη φορά από τότε που έχασε τον αρραβωνιαστικό της και κάνει σχέση με έναν χαρακτήρα, τον οποίο υποδύεται ο -plot twist- ο πραγματικός της σύζυγος, Nick Jonas. Ωστόσο, στην ταινία δεν μπορεί να νιώσει άνετα μαζί τους.

Έτσι, στο trailer φαίνεται να του προτείνει «να το πάνε αργά», όσο βρίσκονται βρίσκονται στο πίσω μέρος ενός ταξί. «Ναι», λέει εκείνος, σκύβοντας αμήχανα για ένα φιλί. Όσο αυτά εξελίσσονται, στο trailer βλέπουμε πως ο Rob έχει ερωτευτεί την άγνωστη γυναίκα, αφού εξακολουθεί να λαμβάνει τα μηνύματά της.

Έτσι μία ημέρα, σχεδιάζει να τη από κοντά ξεκινώντας έτσι τη σχέση του με τη Mira. Κάπου εκεί «χώνεται» και η Celine Dion, που υποδύεται τον εαυτό της, και αναλαμβάνει να γίνει η «μέντορας» του Rob καθοδηγώντας τον με τις συμβουλές της, όταν αναλαμβάνει να γράψει ένα κείμενο για αυτήν.

Στην ταινία θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να ακούσουμε αρκετά νέα τραγούδια της Celine Dion.

Το «Love Again» θα κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους τον στις 12 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;