Survivor All Star: Τα στατιστικά των παικτών - Ποιος είναι ο καλύτερος
Ποιος παίκτης έχεις το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στο Survivor All Star - Ποιος βρίσκεται στην τελευταία θέση

Το Survivor All Star έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην τηλεοπτική αρένα και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, Οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τις εξελίξεις τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις των παικτών, όσο και στα διάφορα αγωνίσματα.

Η επιτυχία του Survivor All Star οφείλεται στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, καθώς και στο γεγονός ότι πολύ από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες. Σε κάθε αγώνισμα, οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους, ενώ οι ισορροπίες αλλάζουν συνεχώς, καθώς νέοι παίκτες προστίθενται στο παιχνίδι.

Καθώς, όμως, το ριάλιτι επιβίωσης προχωράει, είπαμε να ρίξουμε μία ματιά στα στατιστικά των παικτών. Ποιοι έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής στα αγωνίσματα στις ομάδες τους; Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης και ποιος το… «παλτό» του Αγίου Δομίνικου;

Survivor All Star: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης, με ποσοστό νικών 80%. Ο παίκτης είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θεωρείται έναν από τα μεγάλα φαβορί για το πολυπόθητο τρόπαιο στο Survivor All Star.

Στην τελευταία θέση βρίσκουμε τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να δείξει την αγωνιστικότητά του στην πίστα. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει ποσοστό νικών του φτάνει μόλις το 31,6%.

Survivor All Star: Τα στατιστικά στις γυναίκες

Η παίκτρια του Survivor All Star με τα καλύτερα στατιστικά είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Το ποσοστό νικών της ανέρχεται στο 74,1%.

Από την άλλη, η παίκτρια με τα χειρότερα στατιστικά είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η παίκτρια φιγουράρει στην προτελευταία θέση της γενικής κατάταξης, με ποσοστό νικών στο 37,5%.

Τα στατιστικά όλων των παικτών

Survivor All Star

Survivor All Star

Survivor All Star

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0