Sin Boy: H πρώτη αινιγματική ανάρτηση μετά τις μακάβριες φήμες περί θανάτου
Μετά τις μακάβριες φήμες περί θανάτου του Sin Boy, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγινε μία ανάρτηση - «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές»

Μια φωτογραφία του Sin Boy μέσα σε ασθενοφόρο προκάλεσε τις τελευταίες ώρες μεγάλη ανησυχία στους fans του και πυροδότησε ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας και ακεραιότητάς του.

Μετά τις μακάβριες φήμες περί θανάτου του γνωστού τράπερ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγινε μία ανάρτηση σήμερα, Τρίτη 14/02, στη λεζάντα της οποίας γράφει τα εξής:

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

Την ανάρτηση αυτή την έκανε κοινοποίηση στο προφίλ της και η αδερφή του:

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν η περιγραφή της δημοσίευσης έχει «χιουμοριστικό» ή κάποιο παρόμοιο χαρακτήρα, όπως επίσης δεν έχουμε πληροφορίες μέχρι στιγμής από καμία επίσημη πηγή και αλβανικά μέσα ενημέρωσης για το αν ο γνωστός τράπερ, Sin Boy, έχει φύγει από τη ζωή.

Ελπίζουμε πραγματικά να πρόκειται για κάποιο κακόγουστο «αστείο» του ίδιου, ακόμα και διαφημιστικό τρικ που, ωστόσο, καθόλου πλάκα δεν έχει..

Sin Boy: Η φωτογραφία στο ασθενοφόρο που πυροδότησε τις φήμες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα στιγμιότυπο που δείχνει τον πασίγνωστο τράπερ με μάσκα οξυγόνου ξαπλωμένο μέσα σε ασθενοφόρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💿NO1 GREEK TRAP QUOTES💿 (@trap_stoixakia)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι γνωστό από πότε είναι ενώ, δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν ο άνδρας που είναι ξαπλωμένος είναι ο Sin Boy.

Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ο Sin boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου, έπειτα από υπερβολική δόση.

Βέβαια, κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει οποιoδήποτε σχετικό δημοσίευμα στα αλβανικά Μέσα, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρονται αποκλειστικά στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύντροφό του Ρίνα.

Αρκετοί είναι αυτοί που μιλούν για διαφημιστικό κόλπο, ωστόσο οι fans του τράπερ εκφράζουν δημόσια την ανησυχία τους με σχετικές αναρτήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;