Λεμπρόν Τζέιμς: Η viral αντίδραση 12χρονης θαυμάστριάς του όταν κάθισε δίπλα της
Η στιγμή κατεγράφη από τις κάμερες του γηπέδου και το βίντεο έχει γίνει viral.

Ο τραυματισμένος Λεμπρόν Τζέιμς παρακολούθησε τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του, των Λος Άντζελες Λέικερς, από τις θέσεις των θεατών και μία 12χρονη φαν του αδυνατούσε να πιστέψει ότι ήταν δίπλα του.

Ο σταρ του NBA, που έγραψε ιστορία ως ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία της λίγκας, πήγε στη θέση του για τον αγώνα κατά των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, και ακριβώς δίπλα του καθόταν η 12χρονη Γκάια.

Γύρισε, τον είδε και, έκπληκτη, κάλυψε το στόμα της με τα χέρια, για να κρύψει το σοκ. Ο αδελφός της έβγαζε φωτογραφίες, αλλά εκείνη αδυνατούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.

Η στιγμή κατεγράφη από τις κάμερες του γηπέδου και το βίντεο έχει γίνει viral.

Το παιδί δεν κατάλαβε εξ αρχής ποιος ήταν. «Όταν έκατσε εκεί, δεν είμαι τόσο ψηλή όσο εκείνος, άρα είδα μόνο τα παπούτσια του» είπε η 12χρονη σε δημοσιογράφο του ESPN. «Μετά κοίταξα πάνω και είδα τον Λεμπρόν Τζέιμς και αυτό που πέρασε απ΄το μυαλό μου ήταν: “Θεέ μου, ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ κάθεται δίπλα μου”. Φρίκαρα εντελώς, σκεφτόμουν: “Θεέ μου, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου”».

«Ζητούσα τα εισιτήρια πάνω από τρεις μήνες. Ήμουν ενθουσιασμένη και ήλπιζα πως ο Λεμπρόν θα σπάσει το ρεκόρ» δήλωσε σχετικά με τη σημαντική επιτυχία του μπασκετμπολίστα, που κατέρριψε το ρεκόρ του Αμπνούλ-Καρίμ Τζαμπάρ.

«Και όταν το έσπασε, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ερχόμουν σε αυτό τον αγώνα. Όταν άκουσα ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι, στεναχωρήθηκα. Δεν ήξερα αν θα ταξιδέψει με την ομάδα για τον αγώνα ή όχι».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τετ-α-τετ μαζί του και οι Λέικερς δημοσίευσαν μία κοινή τους φωτογραφία.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;