Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σώζων - Με πόσα χρήματα έφυγε από το ριάλιτι
Survivor All Star: Για λίγο κράτησε η παραμονή του στο παιχνίδι

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star αυτή την εβδομάδα, όπως είχατε πρώτοι ενημερωθεί από το spoiler του neolaia.gr. Στο τέλος του χθεσινοβραδινού (9/2) επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το ριάλιτι επιβίωσης αποχωρεί ο προπονητής χόκεϊ επί χόρτου.

 

 

Έτσι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, Κρις Σταμούλης, Κώστας Παπαδόπουλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζουν κανονικά στο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού λίγο πριν το κρίσιμο συμβούλιο και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.

Οι Κόκκινοι σημείωσαν ακόμα μια νίκη με τους Μπλε να δείχνουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας απόλαυσαν ένα γευστικό γεύμα με πίτσες.

 

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Χάρος

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Χάρος “εισέβαλε” στο παιχνίδι στις 29 Ιανουαρίου, συνεπώς ο παίκτης θα λάβει περίπου 10.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Δείτε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 1