Ιωάννα Τούνη: «Ανοίξτε κάνα βιβλίο και διαβάστε - Κουράσατε»
Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσω Instagram για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή έβγαλε τον γιο της στα χιόνια.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκαν με τους followers τους κοινές φωτογραφίες, όπου οι δυο τους βρίσκονταν στα χιόνια μαζί με το νεογέννητο γιο τους απολαμβάνοντας το κατάλευκο τοπίο. Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι το ζευγάρι βγήκε σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες με το ενός μηνός μωράκι του, χωρίς να φοβάται μήπως κρυώσει.

Αυτό ενόχλησε το ζευγάρι με το Δημήτρη Αλεξάνδρου να δίνει πρώτος τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια, ενώ λίγες ώρες μετά το ίδιο έκανε και η Ιωάννα Τούνη.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (6/2) η διάσημη influencer απάντησε σε έντονο ύφος σε όλους όσοι θέλησαν να της ασκήσουν κριτική, με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου κάτι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά, ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε.», είπε ούσα εμφανώς εκνευρισμένη η Ιωάννα Τούνη σε story της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1