Berlin: Το prequel του «La Casa de Papel» είναι γεγονός - Πότε έρχεται στο Netflix
Ο «Berlin» του «La Casa de Papel» επιστρέφει και εδώ μπορείς να «ρίξεις» μία πρώτη ματιά στο νέο spin-off!

Το «La Casa de Papel» αποτέλεσε μία σειρά-ορόσημο στην ιστορία του Netflix. Από τη στιγμή της κυκλοφορίας της έκανε πάταγο, ενώ έγινε συνώνυμο της ποπ κουλτούρας τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά το τέλος της ισπανικής σειράς ήρθε η κορεατική εκδοχή της σειράς, ενώ το Netflix είχε ήδη ανακοινώσει πως θα υπάρξει και prequel, το οποίο θα επικεντρώνεται στη ζωή του Berlin πριν τη ληστεία.

Ο Berlin, ο αδερφός του Professor, υπήρξε ένας από τους ιθύνοντες της πρώτης ληστείας, ο οποίος αγαπήθηκε από το κοινό πάρα πολύ. Αγαπήθηκε τόσο πολύ μάλιστα που συνεχίσαμε να μαθαίνουμε περισσότερα για τον ίδιο, την ζωή και την δράση του πριν την ληστεία σε όλες τις σεζόν μέσω flashbacks.

Τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε το prequel του «La Casa de Papel» με πρωταγωνιστή τον Berlin, τον οποίο θα υποδυθεί για ακόμη μία φορά ο Pedro Alonso. Σήμερα Τρίτη (7/2) κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς και εμείς είδαμε ζωντανό και έτοιμο για δράση τον αγαπημένο Berlin, μετά από πολύ καιρό.

Στη νέα σειρά ο Berlin ασχολείται με μία νέα ληστεία στην πόλη του έρωτα, ενώ γνωρίζουμε ότι θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Δεκέμβριο.

Δείτε το πρώτο trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1