Behold: Η ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε αποκλειστικά με Galaxy S23 Ultra
Mε την υπογραφή του Sir Ridley Scott

Προκειμένου να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του συστήματος καμερών της νέας της ναυαρχίδας, η Samsung συνεργάστηκε με τον βραβευμένο σκηνοθέτη -και Sir-, Ridley Scott, ο οποίος γύρισε μία ταινία μικρού μήκους, με την ονομασία Behold, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά συσκευές Galaxy S23 Ultra.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι συσκευές υποστηρίχθηκαν από επαγγελματικό εξοπλισμό για το φωτισμό και τον ήχο, με πολλαπλά συνεργεία με τρίποδα, gimballs και dollies, για να επιτευχθούν οι σωστές γωνίες και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε πλάνο, όμως όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κινηματογραφιστής του Ridley Scott, Flavio Labiano στο behind the scenes βίντεο, εντυπωσιάστηκε με την ποιότητα της εικόνας του νέου αισθητήρα των 200MP της Samsung, καθώς και με το δυναμικό του εύρος.

Ο ίδιος ο Scott δε, σχολίασε την ευελιξία στη δημιουργία πλάνων που επιτρέπει η χρήση των smartphones, αφού χάρη στο μικρό τους μέγεθος ήταν σε θέση να γυρίσουν πλάνα σε χώρους στενούς και περιορισμένους, κάτι που θα ήταν πολύ πιο δύσκολο και χρονοβόρο να πραγματοποιηθεί με κανονικό κινηματογραφικό εξοπλισμό.

https://youtu.be/E50OC6_V6E0

Βέβαια, η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που συνεργάζεται με επαγγελματίες σκηνοθέτες για την παραγωγή υλικού με τη χρήση smartphones και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Apple, μία μέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση των Galaxy S23 και την αποκάλυψη της συνεργασίας της Samsung με τον Ridley Scott, έβγαλε και εκείνη στη δημοσιότητα τη δική της νέα ταινία μικρού μήκους, την Fursat, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Vishal Bhardwaj. Ταινία που γυρίστηκε “αποκλειστικά” με τη χρήση iPhone 14 Pro.

https://youtu.be/f1VEks-QQ4Y

Και όπως μπορείς να δεις και στο αντίστοιχο behind the scenes video, τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο διευθυντής φωτογραφίας του, ο Swapnil Sonawane, εγκωμίασαν με αντίστοιχο τρόπο την ευελιξία και τις δυνατότητες των iPhone 14 Pro, με ιδιαίτερη έμφαση στην κορυφαία σταθεροποίηση που προσφέρει το action mode και το κινηματογραφικό look που δίνει το cinematic mode των συσκευών της Apple.

https://youtu.be/svpvEfQ1cp8

Εσύ ποιο αποτέλεσμα προτιμάς περισσότερο;

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;