«Ant-Man and the Wasp: Quantumania»: Οι πρώτες αντιδράσεις για τη νέα περιπέτεια του MCU
Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» είναι αρκετά ανάμεικτες, ωστόσο, όλοι μιλούν για τον «Kang The Conqueror» του Jonathan Majors.

Το Phase 5 του MCU ξεκινάει επίσημα τις 17 Φεβρουαρίου με την πρεμιέρα της ταινίας «Ant-Man and the Wasp: Quantumania». Η πολυαναμενόμενη τρίτη περιπέτεια του «Ant-Man» στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αναμένεται να «ταράξει» τα νερά και να μας συστήσει τον επόμενο μεγάλο κακό, τον Kang The Conqueror.

Η ταινία, στην οποία επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Paul Rudd και Evangeline Lilly, είχε την επίσημη πρεμιέρα της το βράδυ της Δευτέρας (6/2) στο Λος Άντζελες και οι πρώτες αντιδράσεις από τους κριτικούς έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Ο Scott Lang και η οικογένειά του των συρρικνούμενων επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλωμένης πλέον κόρης του Cassie (Kathryn Newton), στο επικίνδυνο Κβαντικό Βασίλειο. Το νέο τοπίο παρουσιάζει προκλήσεις για τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης του Kang the Conqueror (Jonathan Majors), ο οποίος πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές ταινίες της Marvel, συμπεριλαμβανομένου της ταινίας «Avengers: The Kang Dynasty», που θα δούμε το 2025.

Η Michelle Pfeiffer και ο Michael Douglas επιστρέφουν επίσης για το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania», μαζί με ένα καστ που περιλαμβάνει τους David Dastmalchian, William Jackson Harper, Katy O’Brian και Bill Murray. Επίσης, ο Peyton Reed επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και έχει δηλώσει για τη νέα ταινία του MCU:

«Οι άνθρωποι ένιωθαν σαν, “Ω”, αυτές είναι διασκεδαστικές ταινίες μετά από μια γιγάντια ταινία σαν Avengers. Για αυτό το τρίτο, είπα, “Δεν θέλω να είμαι πλέον ο ενδιάμεσος. Θέλω να είμαι η μεγάλη ταινία των Εκδικητών»

Η ταινία είχε κάπως πιο ανάμεικτες αντιδράσεις, με την κριτικό του Variety να υποστηρίζει πως:

«Πέρασα υπέροχα»

Από την άλλη, το Uproxx γράφει πως είναι μία ωραία ταινία, όμως, όσοι δεν ασχολούνται με το MCU, θα χαθούν σε όλους τους διαλόγους και τις αποκαλύψεις για το multiverse.

Με τον Sean Keane του CNET να είναι λιγότερο ενθουσιασμένος, λέγοντας ότι η ταινία είχε «πάρα πολλά πράγματα».

Δες ακόμα μερικές αντιδράσεις από τους κριτικούς για το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania».

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;