Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: «Θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο»
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αναφέρθηκε στα όσα έχουμε δει να γίνονται στο Survivor All Star, καθώς και τη σχέση της από εδώ και πέρα με τον Μπο.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης και απάντησε για τις σχέσεις της από δω και στο εξής με τον Μπο.

Αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αναφέρθηκε στην ανάρτηση του Μισθοφόρου στο Instagram. Η ίδια απάντησε:

«Εύχομαι να είναι καλά ο Κώστας (Αναγνωστόπουλος). Δεν ξέρω τι του συμβαίνει. Είναι περίεργη η εικόνα του, δεν κολλάει. Δε γνωρίζω αν έχει θυμό μέσα του, σίγουρα δεν είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά του» 

Στη συνέχεια, σχολίασε το σκηνικό με το κινητό τηλέφωνο και την αποβολή των Χατζηανδρέου και Δαλάκα από το παιχνίδι. Η ίδια δήλωσε:

«Σίγουρα υπήρχε μία πρώτη συμφωνία, πριν φύγουμε από τα γραφεία, όλη η οικογένεια των Survivors μαζί συμφωνήσαμε για τα κινητά δια του στόματος.

Εύχομαι να ξαναμπούν τα κορίτσια και να είναι σωστές αυτή τη φορά. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε όλοι μας»

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αναφέρθηκε και στον Μπο, ενώ υποστήριξε πως έχει εκφράσει την ειλικρίνεια των συναισθημάτων της για τον Μάριο:

«Ο Μπο ήταν στεναχωρημένος. Ο καθένας θέλει τον χρόνο του. Είμαστε εδώ για να συζητάμε και όχι για να κόβουμε σχέσεις. Θα έρθει η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο. Θα αγκαλιαστούμε και θα προχωρήσουμε στη ζωή μας» 

Δες επίσης:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;