Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χωρίς τηλεργασία την Τρίτη - Από τις 10 π.μ. θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μετά τις 10 π.μ. θα επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες

Επιστροφή στο γραφείο από αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, για τους δημοσίους υπαλλήλους. Ωστόσο, η ώρα προσέλευσης θα μετατεθεί για τις 10:00 το πρωί, ανεξαρτήτως ωραρίου εργασίας, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το υπουργείο Εσωτερικών, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, δε θα ισχύει το μέτρο της έκτακτης τηλεργασίας που εφαρμόστηκε τη Δευτέρα. Επομένως, οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στις υπηρεσίες τους. Η απόφαση αφορά ειδικά την Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δε θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, πριν από τις 10:00 το πρωί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, τα παραπάνω δεν τυγχάνουν εφαρμογής σε εκείνους τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;