Eurovision 2023: Υποψήφια του διαγωνισμού στέλνει εξώδικο στην ΕΡΤ
Μία από τις υποψήφιες στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision 2023, απέστειλε εξώδικο στην ΕΡΤ για να πληροφορηθεί για τη βαθμολογία της σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας.

Και ενώ έχουμε μάθει ποιος θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023, φαίνεται πως στα παρασκήνια υπάρχουν αρκετές αναταραχές. Μάλιστα, η υποψήφια στον ελληνικό τελικό, Μελίσσα Μαντζούκη, απέστειλε μέσω του δικηγόρου της εξώδικο στην ΕΡΤ.

Μέσω του δικηγόρου της, η τραγουδίστρια ζητά να πληροφορηθεί πώς ψήφισε κάθε μέλος της επιτροπής που εξέλεξε το τραγούδι σε κάθε φάση της διαδικασίας. Παράλληλα, επιθυμεί να λάβει επικυρωμένα αντίγραφα των πρακτικών καταμέτρησης ψήφων, μεταξύ άλλων.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος σχολίασε το γεγονός. Ο κ. Καλημέρης έχει διατελέσει διευθυντής της ΕΡΤ και δήλωσε για όσα συμβαίνουν με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2023:

«Δεν έχω ξαναδεί εξώδικο αλλά έχω υπάρξει πολλές φορές στην ΕΡΤ με εντάσεις και φασαρίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το φάουλ που είδα εγώ είναι ότι επειδή ήταν τρεις οι συμμετοχές και η μία αποσύρθηκε, για κάποιο λόγο ψηφίστηκαν και οι τρεις (…). Πιστεύω ότι λίγο τους ξέφυγε» 

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Μελίσσα Μαντζούκη, Χρήστος Ζωτιάδης, επισήμανε ότι:

«H διαδικασία κατάφωρα δεν τηρήθηκε»

Ο ίδιος εξήγησε ότι η εντολέας του έλαβε λιγότερους βαθμούς από το μίνιμουμ και επισήμανε πως:

«Είναι νομικό εδώ το θέμα, πέρα από το ηθικό. Όταν δεσμεύομαι από μια διαδικασία και τονίζω τόσο εμφατικά ότι τηρήθηκε, τόσο για την επιτροπή κοινού, όσο και την επταμελή επιτροπή, όπως καταλαβαίνετε έχει κάποιες νομικές δεσμεύσεις»

Να σου υπενθυμίσουμε ότι τη χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2023 από τον 16χρονο Βίκτωρ Βερνίκος.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;