Survivor All Star spoiler 2/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο»
Αυτά που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο δεν έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία του reality επιβίωσης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την αλλαγή στις ημέρες προβολής του Survivor All Star, η αποχώρηση θα προβάλλεται πλέον στο επεισόδιο της Πέμπτης. Με βάση όλα όσα προηγήθηκαν, υπήρχε μεγάλη αναστάτωση για το αν θα υπάρξει σήμερα (2/2) αποχώρηση ή αν θα αλλάξουν τα δεδομένα λόγω της αποβολής της Ασημίνας και της Κατερίνας.

Με δεδομένο, όμως, ότι οι δύο παίκτριες ανήκαν στην κόκκινη ομάδα και οι τέσσερις υποψήφιοι είναι από την μπλε ομάδα, η αποχώρηση θα γίνει κανονικά.

Η απόφαση της παραγωγής είναι να μην αλλάξει η ροή του παιχνιδιού, προφανώς για να υπάρξει ενδεχόμενη είσοδος παικτών και στους κόκκινους στην πορεία έτσι ώστε να δοθεί εκ νέου ενδιαφέρον στο Survivor All Star. Συνεπώς, την Πέμπτη (2/2), θα υπάρξει κανονικά Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί.
Θυμίζουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Κρις ΣταμούληςΕύη ΣαλταφερίδουΚώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού. Μάλιστα, η τελευταία υποψήφια προέκυψε από ψηφοφορία θρίλερ, αφού η Ρία Κολοβού και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν συγκεντρώσει από έξι ψήφους και η νέα παίκτρια των μπλε πήρε την έβδομη με αποτέλεσμα να βγει στον «τάκο».

Το ποιος θα αποχωρήσει είναι αμφιλεγόμενο και αναμένεται να γίνει «ντέρμπι» για την παραμονή στο Survivor All Star. Οι πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο πάντως, αναφέρουν πως μετά την ψηφοφορία αυτός που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Survivor All Star: Tα πάνω κάτω στο σημερινό επεισόδιο

Αυτά που θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο δεν έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία του reality επιβίωσης.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε στο “Πρωινό μας” ο Νίκος Παρτσώλης: «Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την μεγάλη ανατροπή της βραδιάς. «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1