Survivor All Star: Ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση & οι δύο αποβολές παικτών λόγω κινητών
Φωτιές, αποβολές παικτών για χρήση κινητού, αγώνισμα ασυλίας και ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν μερικά από όσα είδαμε στο Survivor All Star.

Χαμός έγινε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star με το 30 συνεχόμενο αγωνίσματα ασυλίας, μία φωτιά στην καλύβα των Μπλε, αλλά και την αποβολή δύο παικτών από τους Κόκκινους μετά από τη «βόμβα» που έσκασε ο Νίκος Μπάρτζης

Οι σερί ήττες των Μπλε στις ασυλίες, που έχουν φέρει ως υποψήφιους για αποχώρηση τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλη, έχουν προκαλέσει εντάσεις στην ομάδα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπαρτζης βλέπουν κλίκα και στρατηγικές κινήσεις, πίσω από αυτά που γίνονται στις ψηφοφορίες του Survivor All Star.

Μετά από δύο σερί νίκες με μεγάλη διαφορά, οι Κόκκινοι έχουν πάρει τον αέρα των Μπλε, οι οποίοι με τη σειρά τους ήθελαν να γυρίσουν την κατάσταση και να πάρουν αυτοί τόσο την 3η ασυλία, όσο και το κιτ ψαρέματος!

Μπήκαν δυνατά στο στίβο μάχης του Survivor All Star με Ασημακόπουλο, Στέλλα και Γκότση kai προηγήθηκαν με 3-0. Οι Κόκκινοι απάντησαν με Ασημίνα, Στάθη και Κόρο για το 3-3, ενώ η Δαλάκα έδωσε προβάδισμα στους Διάσημους.

Ο Τάκης έκανε το 4-4, όμως ο Σάκης έβαλε ξανά μπροστά με 5-4 τους Κόκκινους. Χανταμπάκης, Παπαδόπουλος, Σταυρούλα έδωσαν «αέρα» τριών πόντων στην ομάδα τους, με τους Γκότση και Μαριαλένα να μειώνουν σε 8-7.

Ο Μαρτίκας νίκησε τον Κρις για το 9-7, ενώ ο Κατσούλης έγραψε το τελικό 10-7 κόντρα στην Χάρο. Αυτό οδήγησε την ομάδα των Μπλε στην ανάδειξη 4ου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Σαν να μην έφταναν οι συνεχόμενες ήττες και οι εντάσεις, ήρθε και μια φωτιά να ολοκληρώσει την καταστροφική εβδομάδα για τους Μπλε. Ο Μπόγδανος δεν τα υπολόγισε σωστά στην προσπάθεια του να ανάψει φωτιά για το φαγητό και έβαλε φωτιά την καλύβα, με τον Γκότση να προσπαθεί να τη σβήσει πετώντας ξύλα!

Οι παίκτες το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να σώσουν ότι σώζεται. Με τη Ρία Κολοβού να σημειώνει:

«Παιδιά έχουμε φάει μούντζα»

Στην άλλη παραλία του Survivor All Star, οι Κόκκινοι το είχαν ρίξει στο ψάρεμα, εκμεταλλευόμενοι το κιτ που κέρδισαν. Με αρχηγό τον Κόρο κατάφεραν να γεμίσουν το τραπέζι τους με χταπόδια, σαλάχια και σμέρνες.

Όμως, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά μέχρι το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor All Star!

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε από τη ζούγκλα εκνευρισμένος με κάτι που είχε δει και δεν κάθισε να φάει με τους υπόλοιπους. Οι συμπαίκτες του παραξενεύτηκαν με την αντίδρασή του και αναρωτιόντουσαν τι έχει συμβεί.

Τελικά, η «βόμβα» του Μπάρτζη έσκασε όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο συμβούλιο του Νησίου του Survivor All Star.

Ο παίκτης των Κόκκινων αποκάλυψε πως κάποιος από την ομάδα του έχει κινητό τηλέφωνο παραβιάζοντας τον πιο σοβαρό κανόνα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος έδιεξε την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από τη μεριά του, ο Τάκης Καραγκούνιας εξερράγη και αποχώρησε από το συμβούλιο του Νησιού με όλη την ομάδα των Μπλε να τον ακολουθεί. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός ανέβαλε την ψηφοφορία για την επόμενη ημέρα, μέχρι να διασταυρωθεί η καταγγελία του Μπάρτζη.

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor All Star επέστρεψαν στις παραλίες τους και σχολίασαν τις σχετικές εξελίξεις. Οι περισσότεροι υποστήριξαν πως πιστεύουν όλα όσα αποκάλυψε ο Μπάρτζης.

Η επιστροφή των παικτών στο Συμβούλιο είχε δύο απουσίες. Αυτές της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα με τον Γιώργο Λιανό να δίνει το λόγο στον Νίκο Μπάρτζη για να εξηγήσει τι είδε. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι μετά από έρευνα που έγινε ο ισχυρισμός του Μάαρτζη επιβεβαιώθηκε, καθώς εντόπισαν το άτομο που έδωσε το κινητό του στις δυο παίκτριες, οι οποίες στη συνέχεια αποκλείστηκαν από το ριάλιτι. Ο Γιώργος Λιανός είπε, συγκεκριμένα:

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor»

Κάτι που είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά εδώ στο neolaia.gr

Η συγκεκριμένη εξέλιξη διαφοροποίησε και τον τρόπο που θα ψήφιζαν οι Μαχητές με τους περισσότερους να επιλέγουν μία από τις γυναίκες. Με τις Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ρία Κολοβού να δίνουν ντέρμπι στην κάλπη. Τελικά, με μια ψήφο περισσότερη 7-6 συμπλήρωσε την τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα του Survivor All Star, η Ρία Κολοβού. Η παίκτρια γίνεται η τέταρτη υποψήφια μετά τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;