Survivor All Star spoiler 2/2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το reality επιβίωσης
Μετά την αλλαγή στις ημέρες προβολής του Survivor All Star, η αποχώρηση θα προβάλλεται πλέον στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Μετά την αλλαγή στις ημέρες προβολής του Survivor All Star, η αποχώρηση θα προβάλλεται πλέον στο επεισόδιο της Πέμπτης. Με βάση όλα όσα προηγήθηκαν, υπήρχε μεγάλη αναστάτωση για το αν θα υπάρξει αύριο (2/2) αποχώρηση ή αν θα αλλάξουν τα δεδομένα λόγω της αποβολής της Ασημίνας και της Κατερίνας.

Με δεδομένο, όμως, ότι οι δύο παίκτριες ανήκαν στην κόκκινη ομάδα και οι τέσσερις υποψήφιοι είναι από την μπλε ομάδα, η αποχώρηση θα γίνει κανονικά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η απόφαση της παραγωγής είναι να μην αλλάξει η ροή του παιχνιδιού, προφανώς για να υπάρξει ενδεχόμενη είσοδος παικτών και στους κόκκινους στην πορεία έτσι ώστε να δοθεί εκ νέου ενδιαφέρον στο Survivor All Star. Συνεπώς, την Πέμπτη (2/2), θα υπάρξει κανονικά Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού. Μάλιστα, η τελευταία υποψήφια προέκυψε από ψηφοφορία θρίλερ, αφού η Ρία Κολοβού και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν συγκεντρώσει από έξι ψήφους και η νέα παίκτρια των μπλε πήρε την έβδομη με αποτέλεσμα να βγει στον «τάκο».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Το ποιος θα αποχωρήσει είναι αμφιλεγόμενο και αναμένεται να γίνει «ντέρμπι» για την παραμονή στο Survivor All Star. Οι πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο πάντως, αναφέρουν πως μετά την ψηφοφορία αυτός που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1