Survivor All Star: Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα
Στις απρόσμενες αποκαλύψεις στο Survivor All Star που οδήγησαν στην αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα αναφέρθηκε εμμέσως ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Στις απρόσμενες αποκαλύψεις που έλαβαν μέρος στο Survivor All Star και οδήγησαν στην αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το reality επιβίωσης, αναφέρθηκε εμμέσως με ανάρτησή του ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα έκαναν χρήση κινητού.

Όταν ο ισχυρισμός του Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός, αποφασίστηκε οι δύο παίκτριες να αποβληθούν από το παιχνίδι, καθώς παρέβησαν τους κανόνες, σύμφωνα με τους οποίους η χρήση κινητού απαγορεύεται ρητά.

Την ώρα που όλα αυτά προβάλλονταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, που ως γνωστόν βρίσκεται σε μια on/off σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Το πιο δύσκολο στις μέρες μας δεν είναι να παλεύεις με τα λιοντάρια, αλλά να συμβιώνεις με τα φίδια», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιχειρηματίας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2