Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι παρουσιαστής - Ίσως κριτής σε talent show»
Όσα αποκάλυψε ο Δήμος Αναστασιάδης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Σήμερα Τετάρτη (1/2) ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο άβολο περιστατικό με θαυμάστρια, το ευτράπελο στην σκηνή, τα λόγια αγάπης & θαυμασμού για την σύζυγό του, Τζένη Θεωνά. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για τα περιστατικά που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια εμφάνισής του.

«Στο βιντεοκλίπ του “Ένα θέλω μπορεί” προσπαθούσαμε να βρούμε το νόημα του τραγουδιού. Η εικόνα που μας ήρθαν ήταν οι γυναίκες του Ιράν», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης για το βιντεοκλίπ τραγουδιού του.

«Κάποια στιγμή το σκυλάκι μου είχε ανέβει στην πίστα. Μια θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα, πέταξε τα ρούχα. Άβολο και κωμικό μαζί», αποκάλυψε ο τραγουδιστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Τζένη Θεωνά.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη Θεωνά είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε “αυτό είσαι”. Τη βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωσή μου», είπε ο ίδις χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το αν θα γινόταν κριτής σε show, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε:

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι παρουσιαστής, ίσως κριτής σε talent show».

Στη συνέχεια μίλησε για το γιο του λέγοντας:

«Στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” το γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος».

«Ξεκινάω εμφανίσεις από τις 10 Φεβρουάριο στο “Voodoo” και το Μάρτιο στην Κύπρο», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;