Andrew Tate: Νέο αίτημα αποφυλάκισης - «Είμαι αθώος»
Σε δικαστήριο της Ρουμανίας εμφανίστηκαν ο Andrew Tate και ο αδελφός του, Tristan, για να καταθέσουν νέα έφεση όσον αφορά στην κράτησή τους.

Σε δικαστήριο της Ρουμανίας εμφανίστηκαν ο Andrew Tate και ο αδελφός του, Tristan, για να καταθέσουν νέα έφεση όσον αφορά στην κράτησή τους.

Με χειροπέδες στα χέρια, ο Andrew Tatr φώναξε στους δημοσιογράφους, που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, πως είναι αθώοι. Τα αδέλφια κρατούνται από το τέλος Δεκεμβρίου, με τις κατηγορίες του βιασμού της και της εμπορίας ανθρώπων ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση.

Τον περασμένο μήνα, δικαστήριο παρέτεινε την κράτησή τους έως τον Φεβρουάριο. Η αστυνομία δεν έχει ασκήσει, ακόμη, δίωξη κατά των αδελφών που είχαν μετακομίσει στη Ρουμανία εδώ και πέντε χρόνια.

Καταθέτοντας έφεση κατά της παράτασης της προφυλάκισης την Τετάρτη, ο δικηγόρος του Τέιτ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε «νέα στοιχεία» για να αντικρούσει τα επιχειρήματα των εισαγγελέων.

«Τα θύματα αρνούνται κάθε αδίκημα – μόνο στο μυαλό της εισαγγελίας είναι ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα», είπε.

Παρών στο δικαστήριο ήταν και η νέα, Αμερικανίδα, δικηγόρος τους. Πρόκειται για την Τίνα Γκλάντιαν η οποία έχει εμπειρία στην εκπροσώπηση προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ, όπως ο Μάικ Τάισον και Κρις Μπράουν.

Η απόφαση για την έφεση αναμένεται αργότερα σήμερα (1/2).

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;