MasterChef 7: Ο παίκτης που κέρδισε 1000€ με «το καλημέρα σας» - Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef 7: Μεγάλες αλλαγές από την πρώτη κιόλας ημέρα - Οι νικητές και οι χαμένοι του πρώτου mystery box

Χθες Δευτέρα (31/1) παρακολυθήσαμε το πρώτο επεισόδιο του MasterChef 7 μετά τις οντισιόν και το bootcamp, όπου οι 24 παίκτες και παίκτριες μαγείρεψαν για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες και οι παίκτριες άνοιξαν για πρώτη φορά  mystery box.

Οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες έπρεπε μέσα σε 60 λεπτά να δημιουργήσουν ένα πιάτο, το οποίο θα αξίζει… 1.000 ευρώ! Μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του έβδομου κύκλου του MasterChef είναι το γεγονός πως μετά το mystery box δε θα γίνεται η κάρτα ασυλίας, αφού θα αντικατασταθεί με το έπαθλο των 1.000 ευρώ. Έτσι, οι κριτές θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα και όχι μόνο όσα τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως έκαναν μέχρι πρότινος, ενώ όσοι και όσες έχουν τις πιο αδύναμες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο με το Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και το Λεωνίδα Κουτσόπουλο να δοκιμάζουν όλα τα πιάτα και να ανακοινώνουν την απόφασή τους στη συνέχεια. Τις τέσσερις καλύτερες προσπάθειες είχαν ο Παύλος, η Στέλλα, ο Παναγιώτης και ο Αλέξανδρος με τον Αλέξανδρο να παίρνει τη νίκη. Έτσι, ο Αλέξανδρος θα είναι αρχηγός στην πρώτη ομαδική δοκιμασία, ενώ έλαβε και το ποσό των 1.000 ευρώ για το πιάτο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Από την άλλη πλευρά τις πιο αδύναμες προσπάθειες στη δοκιμασία του mystery box είχαν ο Νίκος, ο Γιάννης και ο Κωσνταντίνος, με αποτέλεσμα να είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι κριτές μάλιστα σχολίασαν πως το πιάτο του Κωνσταντίνου ήταν το χειρότερο πιάτο της βραδιάς, κάτι που ο ίδιος δεν άντεξε και έτσι, «λύγισε» στο πλατό.

Έτσι, σήμερα Τρίτη (31/1) ο Νίκος, ο Γιάννης και ο Κωσνταντίνος θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 7 δημιουργώντας ένα πιάτο αντιγραφής. Στόχος όλων είναι η παραμονή τους στο διαγωνισμό, αφού οι κριτές έχουν ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα υπάρξουν επιστροφές.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;