ΓΣΕΕ: Το νέο πρόγραμμα που δίνει εκπαιδευτικό επίδομα έως 2.600 ευρώ - Ποιοι είναι δικαιούχοι
Ποιες γυναίκες είναι δικαιούχοι - Δείτε αναλυτικά το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης

Το Ινστιτούτο Εργασίας του ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», έχει αναλάβει ως δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Συμβουλευτική Υποστήριξη, Κατάρτιση και Πιστοποίηση στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας ως σύγχρονος πυλώνας του πολιτισμού για άνεργες γυναίκες».

Ειδικότερα, αντικείμενο της Πράξης είναι η υλοποίηση δράσεων επαγγελματικής συμβουλευτικής, κατάρτισης, πιστοποίησης και πρακτικής άσκησης σε 2.000 άνεργες γυναίκες ηλικίας έως 49 ετών (εγγεγραμμένες στα μητρώα ανεργίας της ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ).

Η υλοποίηση της Πράξης θα καλύψει το σύνολο των Περιφερειών της χώρας.

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ προσκαλεί άνεργες γυναίκες ηλικίας έως 49 ετών να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Συμβουλευτική Υποστήριξη, Κατάρτιση και Πιστοποίηση στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας ως σύγχρονος πυλώνας του πολιτισμού για άνεργες γυναίκες ηλικίας έως 49 ετών», του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Ενέργειες/Δράσεις

  • Δράσεις Εξειδικευμένης Συμβουλευτικής-Mentoring (6 συνεδρίες)
  • Επαγγελματική κατάρτιση η οποία περιλαμβάνει 120 ώρες Θεωρητικής κατάρτισης και 400 ώρες πρακτικής άσκησης
  • Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ωφελούμενων καθώς επίσης και προσέλκυση επιχειρήσεων

Εκπαιδευτικό Επίδομα

Οι συμμετέχουσες θα λάβουν συνολικά εκπαιδευτικό επίδομα 2.600,00€ συμμετέχοντας στις ενέργειες κατάρτισης και πιστοποίησης.

Ειδικότερα, λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους πέντε ευρώ (5,00 €) ανά ώρα θεωρητικής κατάρτισης και πέντε ευρώ (5,00 €) ανά ώρα πρακτικής άσκησης, με την προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει την κατάρτιση και την πρακτική άσκηση και έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία πιστοποίησης

Κάθε ενδιαφερόμενη για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Πράξη πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει μια και μοναδική αίτηση συμμετοχής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του Φορέα στη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής Ωφελούμενων», είτε να συμπληρώσει και να αποστείλει την «Έντυπη Αίτηση Συμμετοχής».

Κάθε αίτηση χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό Κωδικό Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ).

Το facebook post της ΙΝΕ – ΓΣΕΕ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;