Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω κάνει πολλά χρόνια back up στο λίγο»
Η Έλενα Χριστοπούλου θα είναι απόψε Τρίτη (31/1) καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» - Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Σήμερα Τρίτη (31/1) η Έλενα Χριστοπούλου θα βρεθεί καλεσμένη στο πιο ανατρεπτικό late night-talk show του MEGA, το «Έλεος» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια, για να παραχωρήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η Έλενα Χριστοπούλου θα εντυπωσιάσει την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τις εκ βαθέων εξομολογήσεις της. Μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στο πώς δεν δίστασε στη ζωή της να γκρεμίσει όσα θεωρούσε λίγα και να κάνει μία δυνατή επανεκκίνηση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε κάθε γυναίκα.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξασφάλισε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της εκπομπής «Έλεος», όπου βλέπουμε κάποιες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου στο πλαίσιο της συνέντευξής της.

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω ότι έχω πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Αν εγώ είμαι πολύ, εσύ που είσαι λίγος, δεν σημαίνει ότι μου κάνεις πια. Έχω κάνει πολλά χρόνια back up στο λίγο», ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου, που στη συνέχεια δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χρστοπούλου είπε αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή:

«Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας. Ο σύντροφός μου είναι φούρναρης».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;