Αλέκος Συσσοβίτης: Θα συμμετείχε σε remake για το «Είσαι το ταίρι μου»;
Ο Αλέκος Συσσοβίτης ξεκαθάρισε το αν θα συμμετείχε ή όχι σε remake του «Είσαι το ταίρι μου» σε περίπτωση που αυτό γινόταν.

Σήμερα Τρίτη (31/1) ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους ρόλους που τον σημάδεψαν και τη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Ακόμη, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως δεν μετανιώνει για κάτι που έχει κάνει, καθώς μαθαίνει μέσα από της ήττες και τα λάθη του, ενώ αναφέρθηκε και στο ξεκίνημά του στην τηλεόραση.

«Το ξεκίνημά μου έγινε στην “Αίθουσα του Θρόνου” στο MEGA και μετά ήρθε το “Είσαι το ταίρι μου”. Έπαιξα όμως και σε σίριαλ που πίστεψα και κόπηκαν», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε περισσότερο στην εποχή που έπαιζε στο «Είσαι το ταίρι μου» λέγοντας:

«Αντιδρούσα όταν με έλεγαν Νίκο, λόγω του ρόλου μου στο “Είσαι το ταίρι μου”. Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ότι σε συνδέουν με κάτι που αγάπησαν. Δεν θα συμμετείχε σε remake της σειράς. Εδώ δεν δεχθήκαμε να το πάμε δεύτερη χρονιά όταν έκανε 65% τηλεθέαση».

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραδέχτηκε ότι μερικές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς μία μεγάλη επιτυχία, αλλά εκείνος ήταν συνηθισμένος στην έκθεση.

«Έχει πολλά χρονιά να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί. Αυτό έγινε μετά από το «Είσαι το ταίρι μου». Έχω πει πάρα πολλά όχι και είδα μετά τις δουλειές που έκαναν επιτυχία», είπε ο ίδιος και στη συνέχεια δήλωσε πως είναι αυτοδίδακτος και πως δεν γίνεται να ευνουχίσουμε τους ανθρώπους, καθώς πολλοί δεν έχουν σπουδάσει.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στην «Αίθουσα του Θρόνου»:

«Όταν μου σύστησαν τον Αλέκο Αλεξανδράκη ήμουν “ψάρακας”, είχα άγχος. Του λέει η Πηγή Δημητρακοπούλου (σ.σ.: η σκηνοθέτης της σειράς) “είστε άνετα;” και απάντησε “όχι, γιατί έχω αγχώσει τον νεαρό”».

Τέλος, ο Αλέκος Συσσοβίτης μιλώντας για τη μητέρα που έχει φύγει από τη ζωή, είπε πως δεν πρόλαβε να της τα πει όλα σχολιάζοντας πως «σε μία άνω τελεία φεύγουμε όλοι», ενώ πρόσθεσε πως από τη φύση του του αρέσει η μοναχικότητα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;