Μελίνα Μακρή: «Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες - Ήταν στη θερμοκοιτίδα»
Η Μελίνα Μακρή παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα.

Η Μελίνα Μακρή παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη μητρότητα και το μωρό που απέκτησε προσφάτως με το σύντροφό της.

«Το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”», είπε στην αρχή χιουμοριστικά η τραγουδίστρια, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η Μελίνα Μακρή αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι και για δεύτερο παιδί.

«Με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ψύχραιμα τα 20 κιλά που πήρα. Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι», δήλωσε η τραγουδίστρια για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα. Κόντεψα να φτάσω στην τρέλα».

Επιπλέον, η Μελίνα Μακρή αποκάλυψε πως δεν μετάνιωσε που έφυγε από το συγκρότημα «VEGAS», αφού η αποχώρησή της έγινε μετά από μήνες συζητήσεων και η ίδια έκλαιγε πολύ όταν έφυγε.

«Στο σχολείο είχα δεχθεί bullying και το βλέπω πια ως μία διδακτική ανάμνηση. Είχα τριχοφυΐα και με έλεγαν αρκούδα», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας για τον εαυτό της στα μαθητικά της χρόνια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;