Ελισάβετ Μουτάφη: «Τότε ήμουν αρνητική - Όσο περνάνε τα χρόνια, δεν είμαι καθόλου»
Όσα αποκάλυψε η Ελισάβετ Μουτάφη στο Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark».

Χθες Κυριακή (29/1) η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν μία από τις καλεσμένες του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark», όπου μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησαν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη,

Οι δυο γνωστές ηθοποιοί και αγαπημένες φίλες μίλησαν για όλους και για όλα αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο μέλλον ακόμα και εκτός μυθοπλασίας.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη στο πλαίσιο της συνέντευξης είπε χαρακτηριστικά:

«Εννοείται πως θα κάναμε τηλεόραση μαζί με την Μαρίνα, τα πάντα θα κάναμε μαζί. Μου έχουν προτείνει πολλά χρόνια πριν να κάνω μια εκπομπή, τότε με τη “Βέρα στο δεξί” και φυσικά τότε ήμουν αρνητική αλλά τώρα πια, όσο περνάνε τα χρόνια, δεν είμαι καθόλου. Το έχω πει και δημόσια. Αν είναι κάτι που με αφορά, βεβαίως πια θεωρώ ότι παντού μπορούμε να μπούμε εάν μας ενδιαφέρει κάτι».

Στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλανόγλου αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της Ελισάβετ Μουτάφη με τον Μάνο Νίφλη, καθώς ήταν εκείνη που τους έφερε κοντά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη After Dark (@afterdarktvshow)

«Ένας αγαπημένος φίλος ο Βασίλης ο Μπουζιώτης μου είπε ότι ο Μάνος ο Νιφλής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ και είπα θα το στήσω εγώ», είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου και η Ελισάβετ Μουτάφη σχολίασε στη συνέχεια:

«Τον Βασίλη Μπουζιώτη τον λάτρευα και τον λατρεύω αλλά δεν βγαίναμε και της είπα “πώς και έτσι;” και μου το είπε όταν είδα ότι κώλωσε».

«Ήταν αντιδραστική και λέω δεν θα κάτσει. Πήγαμε και ήταν “χαμογέλα μωρή λίγο. Εγώ επέστρεψε σπίτι και αυτοί συνέχισαν. Από εκείνη την ημέρα δεν χωρίστηκαν ξανά ποτέ», πρόσθεσε η Μαρίνα Ασλάνογλου

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;