Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Το Survivor All Star, το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο & η σχέση της με τον Μπο
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα υποστηρίζει πως θα προσπαθήσει να μιλήσει με τον Μπο για τα όσα έγιναν στο Survivor All Star και ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, λίγες στιγμές αφότου έφθασε στην Ελλάδα, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για όσα έγιναν στο Survivor All Star, καθώς και το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Αρχικά, μίλησε για την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης και δήλωσε:

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα, γιατί άφησα πίσω μου ανθρώπους που αγαπώ. Πρώτα απ’ όλους πήρα τηλέφωνο τη Σοφιάνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Η ψήφος εναντίον μου δεν ήταν δίκαιη, γιατί δεν ήταν αγωνιστική αλλά ο κόσμος ψηφίζει τη στιγμή»

Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση στράφηκε και προς τον Μπο και όσα έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ανέφερε:

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί» 

Σε ερώτηση για το αν θα επιδιώξει να μιλήσει με τον γνωστό ράπερ και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους, η ίδια απάντησε:

«Εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;