Μουσείο Grammy: Έκθεση για τη Shakira με στίχους, ρούχα και άλλα αντικείμενα
Χειρόγραφοι στίχοι, αντικείμενα και ρούχα της διάσημης τραγουδίστριας, Shakira, θα εκτεθούν στο Μουσείο Grammy του Λος Άντζελες.

Χειρόγραφοι στίχοι, αντικείμενα και ρούχα της διάσημης τραγουδίστριας, Shakira, θα εκτεθούν στο Μουσείο Grammy του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μουσείου η έκθεση με τίτλο «Shakira, Shakira: The Grammy Museum Experience», θα περιλαμβάνει 40 αντικείμενα μεταξύ αυτών τα ρούχα που φόρεσε στο Super Bowl, σε περιοδείες, η ηλεκτρική της κιθάρα με 70.000 μαύρα κρύσταλλα και χειρόγραφοι στίχοι.

«Είναι τιμή μου να παρουσιάζεται το ταξίδι της καριέρας μου στο μουσείο Grammy», δήλωσε η Shakira. «Αυτά τα κομμάτια αποτελούν απόδειξη για τόσες πολλές ανεξίτηλες στιγμές που λατρεύω και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να ξαναζήσω αυτές τις αναμνήσεις με όσους με έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να με υποστηρίζουν ως καλλιτέχνη», συμπλήρωσε.

Για να αναδείξει την καριέρα της Shakira, το Μουσείο Grammy παρουσιάζει το «Shakira, Shakira: The Grammy Museum Experience», που εγκαινιάζεται το Σάββατο 4 Μαρτίου, ως μέρος της μόνιμης έκθεσης Λατινικής Μουσικής του Μουσείου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRAMMY Museum (@grammymuseum)

Η έκθεση εξερευνά τη μουσική εξέλιξη της καλλιτέχνιδας, από τις ρίζες της ως τραγουδίστρια/τραγουδοποιός που αγαπούσε το latin rock στην Barranquilla της Κολομβίας, σε μια παγκόσμια σούπερ σταρ της οποίας η λίστα καλύπτει πολλά είδη, από bhangra και bachata μέχρι rock και reggaeton.

Για να εμβαθύνουν οι επισκέπτες στην εκτίμηση και στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αυτά τα πολιτιστικά στοιχεία διαμόρφωσαν κάθε πτυχή των τραγουδιών, των μουσικών βίντεο, των παραστάσεων και των παγκόσμιων περιοδειών της, το πρώτο μουσειακό έκθεμα για τη Shakira διαθέτει διαδραστικά χαρακτηριστικά που παρέχουν νέες πληροφορίες για τη δημιουργική της διαδικασία.

Περιλαμβάνει επίσης ένα σημειωματάριο σύνθεσης τραγουδιών με χειρόγραφους στίχους από το προσωπικό της αρχείο μαζί με άλλα 40 αντικείμενα, ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες με Swarovski, εμβληματικά ρούχα από τις εμφανίσεις της και τα εξώφυλλα των άλμπουμ της, τρεις πρωτότυπες ταινίες και άλλα.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1