Οι «καταρράκτες» της κακοκαιρίας στην Αθήνα και τα καυστικά σχόλια στο Twitter
«Έχει παρκάρει ένα Blue Star πάνω στη γωνία και έχει κλείσει η μια λωρίδα...»

Μία νέα κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα από χθες (25/1) με τα φαινόμενα να έχουν χτυπήσει τις τελευταίες ώρες και την Αττική.

Πανικός επικρατεί στους δρόμους, σε πολλούς εκ των οποίων η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Παράλληλα έχουν σημειωθεί διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου, όπως και καθυστέρηση στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ.

Παράλληλα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επικαιροποίησε το δελτίο για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα ενταθούν τις επόμενες ώρες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε πολλά σημεία της Αττικής έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες νερού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «καταρράκτες» μέσα στο κλεινόν άστυ!

 

Βέβαια κάθε άσχημη συγκυρία μοιάζει λίγο πιο φωτεινή με λίγο χιούμορ και αυτό είναι κάτι που το Twitter γνωρίζει καλά. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tweets & tiktoks για την κακοκαιρία.

@tinakossq Οταν ο Ελληνας εχει κεφια! #fy #fyp #mpesfypgamw #greektiktok #greece🇬🇷 #greekpatenta #mitsotakigamiesai ♬ Ma Ego Eimai Ellinas – Notis Sfakianakis

@theios_kostis Δεν είναι ανίκανοι, εσείς δεν ξέρετε κολύμπι.#fyp #fy #mpesfy #politics #greektiktok #ελλάδα🇬🇷 #Αθήνα #athens #κακοκαιρία ♬ Funny Song – Cavendish Music

@marialkou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Charis Gkatsou

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 2 
 0 
 1 
 1