Μόνικα Μπελούτσι: Επισκέφθηκε το Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη
Η Μόνικα Μπελούτσι επισκέφθηκε το προξενείο ως επίσημη προσκεκλημένη σε μία δεξίωση με αφορμή την παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» που θα ανέβει στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ.

Η πασίγνωστη ηθοποιός, Μόνικα Μπελούτσιβρέθηκε σήμερα Πέμπτη (26/1) καλεσμένη στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Η Μόνικα Μπελούτσι που υποδύεται την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας, στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» (Maria Callas: Letters and Memoirs) βρέθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επισκέφθηκε το προξενείο ως επίσημη προσκεκλημένη σε μία δεξίωση στην προξενική κατοικία με αφορμή την παράσταση που θα ανέβει την Παρασκευή (27/1)) στις 20:00 στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ.

Η ηθοποιός είχε στο πλευρό της τον σκηνοθέτη της παράστασης, Τομ Βολφ, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που της προξένησε η προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έφτασε στην κορυφή καταφέρνοντας να «αφήσει» το στίγμα της.

«Ήταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στην Μαρία Κάλλας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά. Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν», είπε μιλώντας στην κάμερα η Μόνικα Μπελούτσι.

Στην πολυαναμενόμενη παράσταση που έχει ανέβει για τρεις sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο, η Μόνικα Μπελούτσι, ερμηνεύει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας. Πρόκειται για την ανάγνωση των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») με την ανάγνωση να βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Στο βιβλίο ο Τομ Βολφ συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977) και φέρνει στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας από τη ζωή και την καριέρα της. Ξεκινώντας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η παράσταση «ταξιδεύει» το κοινό σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;