Survivor All Star: Οικειοθελής αποχώρηση για την Καρολίνα Καλύβα;
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor All Star.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor All Star.

Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα στιγμιότυπο της Καρολίνας Καλύβα μαζί με τον Μάριο Πρίαμο στο οποίο φαίνεται να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Η Καρολίνα βρίσκεται σε σχέση με τον Μπο και ο Μάριος φέρεται να είναι ζευγάρι με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Αυτά συζητήθηκαν στον αέρα του ριάλιτι χωρίς όμως να δοθεί η πληροφορία στους παίκτες για το τι προβλήθηκε και τι όχι. Δηλαδή κανείς δεν γνωρίζει πως οι τηλεθεατές έχουν δει πλάνα μεταξύ τους να φιλιούνται, όπως σας μεταφέραμε μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ η Καρολίνα Καλύβα δεν ήταν ψυχολογικά καλά.

Έχει απομονωθεί από την ομάδα της και είναι μόνη της στην παραλία. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, όπως αναφέρει πηγή από τον Άγιο Δομίνικο ζήτησε να κάνει ραντεβού με την παραγωγή και μάλλον από τα όσα άφησε να εννοηθούν είναι αποφασισμένη να συζητήσει μέχρι και για οικειοθελή αποχώρηση.

Από όσα διέρρευσαν θα απαιτήσει να μάθει τι προβλήθηκε στον αέρα από όλα αυτά που είδε η παραγωγή κι αν δεν της πουν θα απαιτήσει να φύγει, να γυρίσει πίσω.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;