Κακοκαιρία: Δείτε πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο 26/1
Κλειστά σχολεία θα έχουμε αύριο 26/1 λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας στην χώρα.

Κλειστά σχολεία θα έχουμε αύριο 26/1 λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας στην χώρα. Συγκεκριμένα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη (26/1) στη Ζάκυνθο, στην Ιθάκη και στη Κεφαλονιά.

Στη Σύμη θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Αυτή τη στιγμή βέβαια το 112 στέλνει μηνύματα σε πολλές περιοχές στη Δυτική Ελλάδα για την επέλαση της κακοκαιρίας. Παρολαυτα δεν υπάρχει κάποια οδηγία του υπουργείου παιδείας για ενδεχόμενο κλείσιμο σχολείων ακόμα

Θυμίζουμε πως την Τρίτη το χτύπημα της κακοκαιρίας στην Πέλλα έφερε κλείσιμο των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και των ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜεΑ του δήμου Αλμωπίας.

Η απόφαση για να κλείσουν τα σχολεία πάρθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους  που χτυπήσει τα Επτάνησα.  Σύμφωνα με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα μείνουν κλειστά.

Με απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στη Ζάκυνθο.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;