Η αντίδραση της Jamie Lee Curtis όταν έμαθε πως ήταν για πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ - «Πάντα ένιωθα outsider»
Η Jamie Lee Curtis ενθουσιάστηκε όταν άκουσε το όνομά της ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2023 - Η γεμάτη χαρά ανάρτησή της

Η Jamie Lee Curtis, μετά από δεκαετίες που βρίσκεται ενεργεί στην βιομηχανία του κινηματογράφου με πολλές και κλασσικές ταινίες, είναι φέτος υποψήφια για πρώτη φορά στα Όσκαρ 2023.

Η 64χρονη προτάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/01) για το βραβείο Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Everything Everywhere All at Once». Η αντίδρασή της είναι ξεχωριστή και, ευτυχώς, που την απαθανάτισε μία φίλη της, την ώρα που εκείνη παρακολουθούσε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Νομίζω πως είναι η τέλεια αποτύπωση του συναισθήματος χαράς, συγκίνησης και πληρότητας που αισθάνονται πολλοί υποψήφιοι…

Η Jamie Lee Curtis ανάρτησε το στιγμιότυπο στο Instagram και έγραψε πόσο σοκαρισμένη είναι για την υποψηφιότητά της αυτή στα Όσκαρ 2023. Η λεζάντα που ακολουθούσε έγραψε:

«Έτσι μοιάζει μία έκπληξη»

Μετά την έκπληξή της στο άκουσμα του ονόματός της, η γνωστή ηθοποιός αγκάλιασε τον σύζυγό της, Κρίστοφερ Γκεστ.

Σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες, όπως λέει η Jamie Lee Curtis δεν ήταν προγραμματισμένες, αλλά «μία από τις πιο παλιές αγαπημένες μου φίλες», η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Ντέμπι Οπενχάιμερ, της έστειλε μήνυμα εκείνο το πρωί και της ζήτησε να παρακολουθήσουν μαζί την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Όπως λέει η ίδια η ηθοποιός:

«Δεν συνειδητοποίησα καν ότι τράβηξε τις φωτογραφίες. Έτσι μοιάζει μία έκπληξη.

Μία από τις παλαιότερες αγαπημένες μου φίλες, @debopp μου έστιειλε μήνυμα στις 5:15 ότι ήταν μπροστά από το σπίτι μου και αν ήθελα να παρακολουθήσουμε μαζί την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Η Ντέμπι Όπενχάιμερ κέρδισε Όσκαρ για το πανέμορφο ντοκιμαντέρ που έκανε για την ιστορία της μητέρας της στο «Into The Arms Of Strangers: Stories of the Kindertransport».

Ήταν εκεί στο μαύρο σκοτάδι, παγωμένη, κρύα σε ένα πάρκο. Μπήκε και κάθισε μαζί μου όπως και εγώ είχα καθίσει δίπλα της την ημέρα που πήγαινε προς την τελετή των Όσκαρ, τη χρονιά που κέρδισε. Πιαστήκαμε χέρι χέρι. Δεν κατάλαβα καν ότι τράβηξε τις φωτογραφίες.

Η πρώτη είναι η στιγμή που άκουσα το όνομά μου, και μετά η συγκίνηση της φίλης μου, της Στέφανι και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες και μετά το καλύτερο από όλα, μια αγαπημένη αγκαλιά για τον άντρα μου. Χωρίς φίλτρα. Καμία παραποίηση. Μόνο η αλήθεια μιας στιγμής χαράς. Απαθανατίστηκε από μία φίλη. Ε, @everythingeverywheremovie φτάσαμε στις 11 (υποψηφιότητες)!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Η χαρά της Jamie Lee Curtis για την υποψηφιότητά της, αλλά και για την ταινία «Everything Everywhere All at Once» ήταν εμφανής. Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε ακόμα μία ανάρτηση, στην οποία έγραψε

«Πάντα ένιωθα σαν outsider που κοιτάζει μέσα (στα Όσκαρ) και όμως πάντα τόσο ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες που είχα»

Στην ίδια ανάρτηση αποκάλεσε την υποψηφιότητα ως «το αποκορύφωμα της επαγγελματικής μου ζωής» και επαίνεσε το «ταλαντούχο, ετερόκλητο συνεργείο καλλιτεχνών» στην ταινία που συνδυάζει την περιπέτεια με την επιστημονική φαντασία και η οποία έλαβε 11 συνολικά υποψηφιότητες. Τις περισσότερες από κάθε άλλη ταινία.

Η Jamie Lee Curtis στην ανάρτησή της έγραψε:

«Αφού αυτή είναι μια ταινία για μια οικογένεια μεταναστών και τους αγώνες της στη ζωή, αμέσως σκέφτομαι τους γονείς μου, παιδιά μεταναστών από την Ουγγαρία και τη Δανία, των οποίων οι οικογένειες ήρθαν εδώ και θυσιάστηκαν για τα παιδιά τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Μπορώ μόνο να φανταστώ πώς θα ήταν για εκείνους και τους γονείς τους αν άκουγαν ότι η κόρη/η εγγονή τους είναι υποψήφια σήμερα για Όσκαρ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
81'
0 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
4'
47 - 49
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;