Ο Andrew Tate μέσα από τη φυλακή: «Προσπαθούν να με λυγίσουν - Μόνες μου φίλες οι κατσαρίδες»
Ο «τοξικός influencer» Andrew Tate και ο αδελφός του, Tristan, συνελήφθησαν επειδή φέρεται να εμπλέκονται σε εμπορία ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

O επιχειρηματίας και “influencer” Andrew Tate μιλά για πρώτη φορά μετά τη φυλάκισή του στη Ρουμανία. Υπενθυμίζουμε ότι, πριν από ένα μήνα, η ρουμανική δικαιοσύνη συνέλαβε τον Tate, μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες των social media.

Ο Andrew Tate και ο αδελφός του, Tristan Tate, συνελήφθησαν, επειδή φέρεται να εμπλέκονται σε εμπορία ανθρώπων, καθώς, «φαίνεται ότι δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Θα είχαν κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά», σύμφωνα με το BBC. Μέχρι στιγμής, και οι δύο παραμένουν προφυλακισμένοι με την έφεσή τους για αποφυλάκιση να έχει απορριφθεί.

Η νομική ομάδα του Tate παλεύει για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησής του, καθώς η έρευνα συνεχίζεται, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ο Tate μπορεί πλέον να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους «θαυμαστές» του από τη φυλακή…

Μάλιστα, ο ίδιος το επιβεβαίωσε στο λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας ότι: «Επιτέλους με αφήνουν να λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Ο «τοξικός» influencer έγραψε στη συνέχεια ένα γράμμα με τίτλο: «Το πρώτο μου email από τη φυλακή», στο οποίο περιγράφει πώς είναι το κελί του και πώς περνάει τις μέρες του από τότε που συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του.

Σύμφωνα με τον Andrew Tate, η φυλάκισή του είναι άδικη και παρά τις προσπάθειές τους, δεν μπορούν να τον λυγίσουν. «Προσπαθούν να με “σπάσουν”. Με πέταξαν μέσα σε ένα κελί χωρίς φως. Οι κατσαρίδες, οι ψείρες και οι κοριοί είναι οι μόνοι μου φίλοι τη νύχτα. Όταν οι φρουροί με μεταφέρουν από και προς την αίθουσα του δικαστηρίου, παραμένω απόλυτα ήρεμος. Προσπαθούν να γεμίσουν μίσος την καρδιά μου», έγραψε ο Tate στα social media.

Τέλος, ο ίδιος γράφει: «Βλέπουν ότι δεν θα λυγίσω ποτέ και σέβονται την αποφασιστικότητά μου. Σας παρακαλώ να είστε μαζί μου ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο δρόμος του Wudan».

Η κατηγορία

Τα αδέρφια Tristan και Andrew Tate είχαν ανακριθεί και τον περασμένο Απρίλιο, όταν η αστυνομία βρήκε δύο κορίτσια που ισχυρίστηκαν ότι κρατούνταν παρά τη θέλησή τους. Στις 29 Δεκεμβρίου 2022 έγινε ξανά έφοδος στη βίλα που διέμεναν. Η ρουμανική αστυνομία έκανε έφοδο και στο σπίτι μιας αστυνομικού που φαίνεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα του Tate. Και οι τρεις θα ανακριθούν από την ρουμανική αστυνομία όλη τη νύχτα και κρατήθηκαν αρχικά για 24 ώρες, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

Ο Tate αυτή τη φορά προσήχθη στην αστυνομία για «σύσταση οργανωμένου κυκλώματος που χρησιμοποιούσε κορίτσια για την παραγωγή πορνογραφικών ταινιών».

Οι Ρουμάνοι εισαγγελείς είπαν ότι οι Άντριου και Τρίσταν Τέιτ μαζί με δύο ανώνυμα άτομα «φαίνεται ότι δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Θα είχαν κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά», σύμφωνα με το BBC.

Σημειώνεται πως η έρευνα για τα δύο αδέλφια βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρουμανία ήδη από τον Απρίλιο, οπότε οι Αρχές έκαναν έφοδο στην έπαυλή τους έπειτα από καταγγελία ότι κρατούσαν εκεί με τη βία μια 21χρονη Αμερικανή.

Στο παρελθόν και οι Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας κίνησαν αντίστοιχες διαδικασίες, με αποτέλεσμα ο tiktoker να εγκαταλείψει τη χώρα.

«Δεν είμαι βιαστής, αλλά μου αρέσει η ιδέα να κάνω ό,τι θέλω», είχε αναφέρει τότε ο influencer, παραδεχόμενος ότι η έρευνα εις βάρος του ήταν εν μέρει ο λόγος που μετακόμισε.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;