O Thug Slime εξηγεί επιτέλους τι είναι η σλατίνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Σλατίνα ηρέμησε!

Μία λέξη που έχεις ακούσει αρκετές φορές αν έχεις TikTok ή γενικώς αν μιλάς με εφήβους είναι η «σλατίνα». Είναι μία λέξη που την έχεις ακούσει σίγουρα πολλές φορές να ξεστομίζεται από σημερινούς εφήβους και έφηβες, ενώ δεν είναι και λίγα τα βίντεο στο TikTok που σχολιάζουν χιουμοριστικά τις σλατίνες.

@its.psi ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ🥺 #mpesfypgamw #foryou #fyp #relatable #slatina🐍💚 ♬ Prasina – Lil PoP & Thug Slime & Scar

 

Αν και όταν ξεκίνησε να ακούγεται η λέξη «σλατίνα» οι μεγαλύτεροι (δηλαδή όσοι και όσες είχαν «πατήσει» τα 25) άρχισαν να αναρωτιούνται τι εστί σλατίνα, σύντομα μάθαμε πως είναι η φαν του Thug Slime. Για τους παλιότερους οι σλατίνες μοιάζουν με τις παλιές (στα μάτια των εφήβων παλαιολιθικές θα λέγαμε) «Ρουβίτσες». Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές.

Έτσι, μετά από πολύ καιρό ο Thug Slime αποφάσισε να μας «δώσει τα φώτα του» εξηγώντας τι είναι πια αυτές οι σλατίνες σε όσους και όσες ακόμη δεν έχουν καταλάβει ακόμη. Όπως λέει σε σχετικό βίντεο ο Thug Slime οι σλατίνες βγήκαν από την παρέα των slimes και μοιάζουν με λατίνες. Άρα, slimes + λατίνες = slατίνες (ελληνιστί σλατίνες).

@marlexking Οι Σλατίνες όταν ετοιμάζονται👀 #σλατινα #kagkouras #slatina #φυπシ #greekfunny #pov #relatable #marlexking #fypシ ♬ Alitissa – Thug Slime

Επίσης, ο Thug Slime εξηγεί ότι δεν είναι κάτι κακό αλλά είναι θέμα προτιμήσεων και ότι αν δε θέλεις κάποια να την αποκαλέσεις αλήτισσα μπορείς να την πεις και απλώς σλατίνα. Σύμφωνα πάντα με τον «ηγέτη» των σλατίνων η σωστή και τιμία σλατίνα έχει αλήτικο στιλ, της αρέσουν οι αλήτες, αράζει σε πλατείες, ενώ το σήμα κατατεθέν της μέσης σλατίνας είναι τα πολύ μακριά νύχια. Και επειδή η εμφάνιση και το στιλ δεν είναι από μόνα τους αρκετά για να σε κάνουν σλατίνα, πρέπει να ξέρεις και τι είναι το «slatt».

Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε μία άλλη viral ατάκα, που δεν έχουμε ιδέα πώς προέκυψε, και θα πούμε «σλατίνα ηρέμησε» αφήνοντάς σε να ακούσεις το σλατίνα starter pack από τον ίδιο το Thug Slime!

 

@sugard1amond #slime #thugslime #slatt #Slatt🐍 #thugslime🐍#slattina #slattina🐍 #sepoliaghetto🐍🔪 #foryoupage #fyp #fy #trend #tiktok #ad ♬ original sound – 🐍SLIME🐍

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 7 
 1 
 3 
 0 
 1