Η Pamela Anderson κατηγορεί γνωστό ηθοποιό πως της έδειξε το πέος του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων
Στην αυτοβιογραφία της, η Pamela Anderson κατηγορεί γνωστό ηθοποιό πως της έδειξε το πέος του όταν εκείνη ήταν 23 ετών για να «είναι πάτσι».

Η Pamela Anderson επιστρέφει δυναμικά και φαίνεται αποφασισμένη να πάρει το αφήγημα της ζωής της στα χέρια της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου, καθώς και μία αυτοβιογραφία με τίτλο «Love, Pamela», που επίσης θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 31 Ιανουαρίου. Οι αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύονται και να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Μία από τις πιο σοκαριστικές αφορά τον ηθοποιό Tim Allen, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ταινία «Home Improvement». Τότε, η Pamela Anderson ήταν μόλις 23 ετών και ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός της έδειξε το πέος του. Στην αυτοβιογραφία της αναφέρει:

«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Tim ήταν στον διάδρομο με τη ρόμπα του. Την άνοιξε και μου έδειξε πολύ γρήγορα το πέος του. Ήταν ολόγυμνος. Είπε ότι ήταν δίκαιο γιατί με είχε δει κι εκείνος γυμνή και ότι τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα αμήχανα»

Ο Tim Allen, που τότε ήταν 37 χρονών, αναφερόταν στο μόντελινγκ που έκανε η Anderson για το Playboy, που τη μετέτρεψε σε παγκόσμιο sex symbol, και που τον έκανε να νιώσει αρκετά άνετα ώστε να της δείξει το πέος του, αφού αυτός την είχε δει σε εξώφυλλο, στο πλαίσιο μίας επαγγελματικής φωτογράφησης. Σε δήλωσή του στο Variety, o Allen υποστηρίζει πως:

«Όχι, δε συνέβη. Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο»

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Pamela Anderson είναι ένας από τους πολλούς που κάνει στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της, το οποίο ακολουθεί την άνοδο της και την εξέλιξή της από μια μικρή πόλη από το νησί του Βανκούβερ σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κόσμο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;