My Style Rocks: Η άβολη ερώτηση του Σκουλού σε διαγωνιζόμενη (ΒΙΝΤΕΟ)
«Θα είστε μόνο γυναίκες; Και ντύθηκες έτσι; Θα παίξετε role games ή κάτι τέτοιο; Δεν βγαίνει νόημα.»

Το My Style Rocks επέστρεψε για ακόμη ένα απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, σήμερα Δευτέρα (23/1), με τις παίκτριες να βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με το στυλ τους.

Στο πρώτο γκαλά του φετινού ριάλιτι, οι διαγωνιζόμενες έπεπε να εμπνευστούν πρωτότυπα looks, έχοντας ως θέμα το “bachelorette“.

Ωστόσο, κάποιες δεν κατάφεραν να πετύχουν το concept, με αποτέλεσμα να ακούσουν αρνητικά σχόλια τόσο από τις συμπαίκτριές τους, όσο και από την κριτική επιτροπή: Tον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Μία από αυτές ήταν και η Εύα Φούσκα, της οποίας η αμφίεση κρίθηκε πολύ αυστηρά από τον Δημήτρη Σκουλό. Η παίκτρια είπε πως πάει σε “bachelorette” σε βίλα, όπου θα είναι μόνο οι φίλες της νύφης, η οποία, μάλιστα, τους ζήτησε η εμφάνισή τους να παραπέμπει σε “κουνελάκι”, αλλά με τον δικό τους τρόπο.

Ο κριτής και γνωστός φωτογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Θα είστε μόνο γυναίκες; Και ντύθηκες έτσι; Θα παίξετε role games ή κάτι τέτοιο; Δεν βγαίνει νόημα. Μία νύφη δεν ζητάει να ντυθούν κουνελάκι, εκτός αν πάνε σε κάνα κλαμπ που έχει και άντρες. Δεν υπάρχει λόγος».

Έπειτα ο Δημήτρης Σκουλός της έβαλε 2 στη βαθμολογία, ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε την εμφάνισή της “kinky“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;