Μελέτης Ηλίας: Η κριτική που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του
«Φτάνω στο τέλος και γράφει: χειρότερος όλων ο Μελέτης Ηλίας» έλεγε η κριτική θεάτρου...

Συνέντευξη στο OPEN και στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έδωσε ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση “Φιλουμένα Μαρτουράνο” στο θέατρο “Δημήτρης Χορν”.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου για την πορεία του στην υποκριτική, την ψυχοθεραπεία που τον βοήθησε να μάθει καλύτερα τον εαυτό του, ενώ θυμάται και τη χειρότερη κριτική που διάβασε ποτέ για αυτόν.

«Έχω τύχει σε θίασο που ήμασταν 25 άτομα, ένας δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος, είχε μία περίεργη συμπεριφορά, και είχαμε διαλυθεί. Ξέρεις, είναι λίγο σαν τα μικρόβια. Αν μπει το μικρόβιο, μετά αρχίζει και διασπείρεται» λέει ο Μελέτης Ηλίας για τις κακές συνεργασίες στο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη χειρότερη κριτική που έχει διαβάσει για τον εαυτό του

«Την πρώτη φορά που έπαιξα με ρόλο στην Επίδαυρο, πριν περίπου 15 χρόνια, διάβαζα μία τεράστια κριτική, όλα της είχαν φανεί χάλια της κριτικού. Και λέω: εντάξει, εγώ της γλίτωσα. Φτάνω στο τέλος και λέει: και χειρότερος όλων ο Μελέτης Ηλίας. Δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ».

Μάλιστα, ο Μελέτης Ηλίας δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει παίξει για 6 μόλις θεατές στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης ως μαθητής της σχολής.

Δεν θα συνεχίσει η σειρά τα «Καλύτερα μας χρόνια»

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Μελέτης Ηλίας αποκαλύπτει ότι κατά πάσα πιθανότητα η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν, ωστόσο υπάρχει ακόμη κόσμος που τον ρωτά για το πότε θα συνεχιστεί η σειρά «Το Σόι Σου».

«Νομίζουν ότι ακόμα το γυρίζουμε, ενώ το έχουμε τελειώσει εδώ και 4 χρόνια. Παρ’ όλο που τα Καλύτερά Μας Χρόνια δεν συγκρίνονται σε νούμερα τηλεθεάσης με σειρές μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, τα χτυπήματα στο Ertflix ισοδυναμούν με κάτι τέτοιο» σημειώνει ο Μελέτης Ηλίας.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται τι ήταν αυτό που άλλαξε μέσα του αμέσως μετά την ψυχοθεραπεία.

«Ήμουν πολύ πεισματάρης, δεν έκανα το βήμα πίσω. Αυτό που πετυχαίνεις δουλεύοντας με τον εαυτό σου είναι να το παραδεχτείς. Έχω να πω σε όλους τους άντρες, που θεωρείται ακόμη ταμπού, να το τολμήσουν, γιατί θα τους κάνει πολύ καλό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;