Στάθης Μαντζώρος: «Στα γυρίσματα του
Ο πρωταγωνιστής του "Σασμού" μίλησε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ για τον ρόλο του στη σειρά, στις εξελίξεις της και στη μεγάλη απήχησή της.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” τον Στάθη Μαντζώρο.

Ο πρωταγωνιστής του “Σασμού” μίλησε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ για τον ρόλο του στη σειρά, στις εξελίξεις της και στη μεγάλη απήχησή της.

Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι τεράστιος και αυτό, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, είναι κάτι που συζητιέται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του “Σασμού”.

«Εννοείται ότι θα το κουβεντιάσουμε στο γύρισμα, είναι καθημερινότητα, είμαστε δύο χρόνια εδώ πέρα. Θα πούμε για τα νούμερα, ως εκεί», δήλωσε.

Μέσα από την επιτυχία του “Σασμού”, ο Στάθης Μαντζώρος έμαθε να είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε:

«Το σήριαλ δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μου. Πατάς περισσότερο στα πόδια σου, μπορείς να επιλέξεις κάποια πράγματα, κλείνεις πιο εύκολα τραπέζι! Σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρος. Στο επάγγελμά μας είναι και η διαχείριση, έμαθα να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό, μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι που θα διαπραγματευτεί για το ίδιο του το υλικό, δεν είναι εύκολο αυτό. Οπότε σέβομαι τον εαυτό μου, σέβομαι τους άλλους και απαιτώ να σέβονται και εμένα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;