Θοδωρής Αθερίδης: «Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία - Γι' αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής»
Θοδωρής Αθερίδης: Ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση στο σάλο που προκλήθηκε με μία αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε τη δική του απάντηση για το σάλο που προκλήθηκε με μία αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή. Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή (20/1) ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε την απάντησή του για τον σάλο που προκλήθηκε για μία δήλωσή του που αφορά το Μάρκο Σεφερλή.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, σε ένα podcast ακούγεται να λέει πως δεν περίμενε να δει κανείς κάτι «υψηλής ποιότητας» στον Μάρκο Σεφερλή, ενώ ο ίδιος απαντά πως στην κατηγορία αυτή βάζει και τον εαυτό του.

«Δεν αξιώνω όποιος έρχεται σ’ εμένα να δει κάτι υψηλής ποιότητας. Την κουβέντα αυτή την κατάλαβε ο Μάρκος “με τη μία”, γιατί ούτε ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι ο Ταγός με την υψηλή ποιότητα», είπε ο ίδιος και δήλωσε πως με το Μάρκο Σεφερλή το έχουν λύσει το θέμα.

«Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής. Και μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο ένα τρίτο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, που λέει πως το ταλέντο δεν αποτελεί άλλοθι, ο ηθοποιός δηλώνει σύμφωνος μαζί της.

«Το ταλέντο το αναγνωρίζω παντού και είναι θηριοδαμαστής, αλλά σαφέστατα δεν γίνεται επειδή εσύ είσαι ταλαντούχος να έρθεις να με σκοτώσεις», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε πως δεν έχει συνεργαστεί μαζί της αλλά εκτιμά πως εάν γίνει αυτό θα «καψουρευόμασταν ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;