Survivor All Star: Η προειδοποίηση του Γιώργου Λιανού σε παίκτες αντίπαλων ομάδων που συναντιούνται κρυφά
Οι φήμες θέλουν τον παίκτη τον Κόκκινων και την παίκτρια των Μπλε να δίνουν ραντεβού στο δάσος, ενώ κανονικά απαγορεύεται.

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (22/1) το Survivor All Star στον ΣΚΑΪ και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Εκτός από την είσοδο τριών νέων παικτών που αναμένεται να δούμε, θα έχουμε και μια ένταση στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα κάνει παρατήρηση στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη των Διασήμων και σε αντίπαλη παίκτρια από τους Μαχητές, η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ποια είναι, λόγω των κρυφών συναντήσεών τους στη ζούγκλα.

Οι φήμες που θέλουν τον παίκτη τον Κόκκινων και την παίκτρια των Μπλε να δίνουν ραντεβού στο δάσος, ενώ κανονικά απαγορεύεται, είχαν “φουντώσει” το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσιώλη για την εκπομπή “Πρωινό μας“, ο παρουσιαστής του Survivor All Star θα απευθύνει ξεκάθαρη ερώτηση προς τον Μάριο Πρίαμο και προς την παίκτρια, της οποίας το όνομα θα αποκαλυφθεί στο συμβούλιο, φέρνοντας και τους δύο σε άβολη θέση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συναντήσεις τους γίνονται σε ένα καλυβάκι που βρίσκεται στη ζούγκλα. Εκτός του αυτό αντιβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού, θεωρείται και επικίνδυνο, γιατί ξεπερνά τα χωρικά όρια στα οποία δικαιούνται να κυκλοφορούν οι παίκτες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;