Λούκας Μπράβο: Ο Γκαμπριέλ του «Emily in Paris» περπάτησε σε catwalk μεταμφιεσμένος σε serial killer
Ο Λούκας Μπράβο άνοιξε το fashion show του brand Louis-Gabriel Nouchi.

Το ευρύ κοινό γνώρισε το Λούκας Μπράβο με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, το «Emily in Paris», όπου υποδύθηκε το Γκαμπριέλ. Ο Λούκας Μπράβο, όταν δεν υποδύεται τον κούκλο σεφ στη σειρά του Netflix, περπατάει σε catwalks, αφού εκτός από ηθοποιός είναι μοντέλο.

@dazed Gabriel went psycho 🩸 #LucasBravo opening @louisgabrielnouchi’s AW23 Men’s show #DazedFashionTV #PFW #AW23 #EmilyinParis #gabrielemilyinparis #fyp #EmilyinParisGabriel ♬ original sound – dazed

Έτσι, προσφάτως ο Λούκας Μπράβο περπάτησε στην πασαρέλα για τις ανάγκες του fashion show του brand Louis-Gabriel Nouchi ντυμένος σαν ενας άλλος Πάτρικ Μπέιτμαν του «American Psycho».

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός και μοντέλο εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 23/24, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Bret Easton Ellis, το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ, πριν από 23 χρόνια.

@romain.tardy Lucas Bravo from Emily in Paris opening the @LGN Louis-Gabriel Nouchi ´ show #tiktokacademie #tiktokfashion #parisfashionweek #louisgabrielnouchi #lucasbravo #emilyinparis ♬ GIVE IT TO ME X PROMISCUOUS – ALTÉGO

Ο Λούκας Μπράβο φόρεσε ένα μακρύ παλτό με βάτες και γραβάτα από υλικό που έμοιαζε με λάτεξ και το πρόσωπό του είχε κόκκινες πιτσιλιές που παρέπεμπαν σε αίμα. Φυσικά, η εμφάνισή του δεν έμεινε απαρατήρητη. Αντιθέτως, η είδηση πως ο κούκλος Γκάμπριελ του «Emily in Paris» έκανε πασαρέλα έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα viral.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;