Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε το «Σταυρό Attallah» της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε το κόσμημα σε εκπρόσωπό της σε υπερδιπλάσια τιμή από την αρχική εκτίμηση.

Ένα νέο, εντυπωσιακό και αρκετά ιστορικό statement κόσμημα πρόσθεσε η Κιμ Καρντάσιαν στη συλλογή των κοσμημάτων της σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Forbes.

Συγκεκριμένα, η Kim K σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα αγόρασε τον εντυπωσιακό «Σταυρό Attallah», που υπήρξε μάλιστα ένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στο Λονδίνο.

Ο «Σταυρός Attalah» είναι δημιούργημα σχεδιαστή πολυτελών κοσμημάτων Γκάραρντ και φτιάχτηκε από αμέθυστο δημιουργήθηκε το 1920. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα το είχε φορέσει σε πολλές εξόδους της, αλλά και σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 1987. Τότε, η αείμνηστη Νταϊάνα το είχε συνδυάσει με ένα μπαρόκ βελούδινο φόρεμα του οίκου Catherine Walker & Co.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα του Forbes το κόσμημα φέρεται να διεκδικήθηκε από τέσσερις πλειοδότες κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε λεπτών της δημοπρασίας, αλλά πωλήθηκε έναντι 163.800 λιρών στην Κιμ Καρντάσιαν με την τιμή να είναι υπερδιπλάσια από την αρχική εκτίμηση. Το κόσμημα πωλήθηκε σε εκπρόσωπο της Kim K, όπως επιβεβαίωσε ο οίκος δημοπρασιών και όχι στην ίδια αυτοπροσώπως.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes (@forbes)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
62'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
62'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
4'
42 - 61
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
8'
45 - 41
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;