Άρης Τσάπης: Η πρόταση γάμου επί σκηνής στην αγαπημένη του μία μέρα πριν τον γάμο
Ο Άρης Τσάπης στο τέλος της παράστασης “Σεσουάρ για δολοφόνους” αποφάσισε να κάνει την πρόταση γάμου.

Ο Άρης Τσάπης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Θανάση» στην πετυχημένη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, μια μέρα πριν τον γάμο του με την σύντροφό του Ειρήνη, αποφάσισε να της κάνει την πρόταση στο τέλος της παράστασης “Σεσουάρ για δολοφόνους”.

Ο ηθοποιός σε συνεννόηση με την ομάδα της παράστασης κρύφτηκε στα παρασκήνια την ώρα που είχαν σηκώσει τη σύντροφό του Ειρήνη, για να παίξει ένα παιχνίδι ρωτώντας την “ποιος είναι ο δολοφόνος”, απαντώντας η ίδια στον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά
«το έχω ξαναδει».

Ο Άρης βγαίνει από τα παρασκήνια και επί σκηνής γονατίζει αιφνιδιάζοντας τη μέλλουσα σύζυγό του.

Η Ειρήνη σοκαρισμένη δεν απαντάει. Τότε επεμβαίνει ο πρωταγωνιστής τής παράστασης, Δημήτρης Μακαλιάς, βάζοντάς της
το “όπλο” στο κεφάλι και λέγοντάς της «Ειρήνη απάντησε».

Η πρόταση έγινε στο τέλος δεκτή, αν και καθυστερημένα θα έλεγε κανείς. Η “καθυστέρηση” αυτή οφείλεται σε ένα πρόβλημα υγείας που είχε ο Άρης Τσάπης. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός έκανε πρόσφατα ένα χειρουργείο στο χέρι του, το οποίο είχε αίσιο τέλος. Στο πλευρό του είχε για μήνες σύμμαχο την αγαπημένη του Ειρήνη.

Η Ειρήνη ανέβασε το βίντεο από την πρόταση γάμου στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε: Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου σε εσένα…Που ποτέ δεν σταματάς να με διεκδικείς και να μου δείχνεις ποσό με αγαπάς! Σε αγαπώ Αρούλη μου ως τον ουρανό, τα αστέρια, το φεγγάρι που λέει το Φιλιππάκι μας ❤️ Ανυπομονώ να έρθω να σε βρω στην εκκλησία».

View this post on Instagram

A post shared by Ειρήνη Ξυπνητού (@eirini_xup)

 

Ο Άρης Τσάπης έχει δηλώσει για σχέση τους: «Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί.

Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαίρια στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη.
Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές.

Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη».

Ο Άρης και η Ειρήνη είναι γονείς, καθώς έχουν ένα αγοράκι 2 ετών, το οποίο το βάπτισαν το περσινό καλοκαίρι στη Σέριφο, δίνοντάς του το όνομα Φίλιππος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;