Η Meryl Streep «εισβάλει» στο «Only Murders in the Building»
Το καστ του «Only Murders in the Building» μεγαλώνει και άλλο με την προσθήκη της Meryl Streep!

Μία από τις σειρές που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το μοναδικό πάντρεμα της κωμωδίας και του μυστηρίου είναι το «Only Murders in the Building». Οι φανς έχουν αγαπήσει το πρωταγωνιστικό τρίο των Martin Short, Steve Martin και Selena Gomez και περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Τώρα, υπάρχει ακόμα ένας… οσκαρικού επιπέδου λόγος για να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν της σειράς! Ο λόγος για τη βραβευμένη με τρία Όσκαρ και θρύλο του Hollywood, Meryl Streep.

Την ανακοίνωση έκανε η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building», Selena Gomez, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok. Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν η Meryl Streep θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά ή θα έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στο μυστήριο της νέας σεζόν.

@selenagomez @hulu ♬ original sound – Selena Gomez

Η κωμική σειρά «Only Murders in the Building» ακολουθεί τους Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) και Mabel Mora (Selena Gomez), γείτονες σε ένα κτίριο στο Upper West Side που ονομάζεται Arconia, οι οποίοι δένονται μέσα από την αγάπη τους για τα podcasts που ασχολούνται με αληθινά εγκλήματα. Οι τρεις τους καταλήγουν να ξεκινούν το δικό τους podcast, καθώς γύρω τους συμβαίνουν μυστηριώδεις δολοφονίες. Στην 1η σεζόν, αποκάλυψαν το δολοφόνο του γείτονά τους Tim Kono (Julian Cihi) και στη Season 2 έκαναν το ίδιο για την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του κτιρίου, Bunny Folger (Jayne Houdyshell), ενώ προσπαθούσαν να καθαρίσουν τα ονόματά τους.

Η 3η σεζόν θα ξεκινήσει καθώς ο Charles, ο Oliver και η Mabel θα δουλέψουν ξανά για να ανακαλύψουν ποιος σκότωσε τον Ben Glenroy, που υποδύεται ακόμα ένας σταρ του Σινεμά ο Paul Rudd. Το φινάλε της 2ης σεζόν είδε τον Glenroy να πεθαίνει στη σκηνή ενώ έπαιζε σε ένα έργο του Μπρόντγουεϊ δίπλα στον Charles υπό την σκηνοθετική ματιά του Oliver.

Στο καστ της νέας σεζόν έχει, επίσης, προστεθεί και ο Jesse Williams, που έχουμε γνωρίσει μέσα από το «Grey’s Anatomy».

Φαίνεται πως θα έχουμε αρκετούς ακόμα «Murders in the Building» και δεν μπορούμε να περιμένουμε!!!

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;