ZOI: Ο Sidarta κυκλοφόρησε νέο κλιπ
Ο Sidarta επιστρέφει για να «κατακτήσει» ξανά το YouTube με το νέο κλιπ για το «ZOI».

Ο Sidarta έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό εντός κι εκτός TikTokΑν και βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στη μουσική σκηνή της χώρας, έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του άμπουμ, ενώ ήταν ένας από τους πιο ανερχόμενους καλλιτέχνες στην Ελλάδα σύμφωνα με το ελληνικό Spotify Wrapped για το 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIDARTA (@sidarta157)

Αρχικά, ο Sidarta είχε κυκλοφορήσει τα άκρως ερωτικά «AKOMI» και «ERIMO» σε συνδυασμό με δύο απίστευτα κλιπ, ενώ κυκλοφορήσε και το «ADRENALINA». Τα τρία τραγούδια που κυκλοφόρησαν έγιναν αμέσως viral και συμπεριλήφθηκαν στον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «IPIZME». 

Το «IPIZME» κυκλοφόρησε στην αρχή αποκλειστικά στο Spotify, ενώ σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου ανέβηκε στο YouTube. Έτσι, όλα τα τραγούδια του Sidarta μπορούν να τα ακούσουν ελεύθερα και όσοι/όσες δεν έχουν Spotify. Παράλληλα, λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του «IPIZME» στο YouTube ο Sidarta κυκλοφόρησε και ένα ακόμη video clip για το track «ZOI», το οποίο για πρώτη φορά δεν έχει ερωτική «χροιά».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;