Lego: Δημιουργεί μπουκέτα με λουλούδια χρησιμοποιώντας εκατοντάδες τουβλάκια (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Η Lego κάνει ακόμα ένα βήμα στην ευφάνταστη συλλογή της δημιουργώντας μια πρωτότυπη σειρά «κατασκευάσιμων λουλουδιών».

Η Lego κάνει ακόμα ένα βήμα στην ευφάνταστη συλλογή της δημιουργώντας μια πρωτότυπη σειρά «κατασκευάσιμων λουλουδιών» με τουβλάκια που αποτελείται από μπουκέτα αγριολούλουδων αλλά και αποξηραμένα λουλούδια.

Το σετ «Wildflower Bouquet» (μπουκέτο αγριολούλουδων) περιλαμβάνει οκτώ πραγματικά είδη λουλουδιών, όπως οι ουαλικές παπαρούνες, οι λεβάντες, οι μαργαρίτες, και τα σπαθόχορτα. Κάθε λουλούδι διαθέτει έναν ρυθμιζόμενο μίσχο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο μπουκέτο για κάθε γούστο.

 

Το άλλο σετ της σειράς με τίτλο «Dried Flower Centerpiece» (αποξηραμένα λουλούδια) έχει πιο γήινες φθινοπωρινές αποχρώσεις σε καφέ, πορτοκαλί και κόκκινο σε αντίθεση με το μπουκέτο αγριολούλουδων που έχει πιο φωτεινά χρώματα.

 

Οι ζέρμπερες και τα τριαντάφυλλα παίζουν βασικό ρόλο σε αυτή τη σειρά η οποία όταν ολοκληρωθεί μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί στο τραπέζι της τραπεζαρίας ως μια αειθαλής σύνθεση λουλουδιών.

Το μπουκέτο αγριολούλουδων αποτελείται από 939 κομμάτια και τα αποξηραμένα λουλούδια από 812 κομμάτια. Και τα δύο θα πωλούνται προς 59,99 και 49,99 δολάρια, αντίστοιχα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LEGO (@lego)

Με πληροφορίες από Design Taxi

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1